AcasăActualitateZodiile care sunt geloase pe succesul prietenilor!

Zodiile care sunt geloase pe succesul prietenilor!

Zodiile care se regăsesc în lista de mai jos consideră că nu au realizat suficiente lucruri în cariera lor și ajung să fie geloase pe succesul de care au parte prietenii lor. Succesul este relativ și depinde de fiecare cum anume îl percepe și cum se raportează la el.

Probabil că nu îți sunt tocmai străine acele persoane care privesc succesul altora ca pe un motiv de invidie. Pentru ele, nu este o motivație în plus sau o doză de inspirație, ci dimpotrivă, ajunge să fie o sursă de stres care duce la apariția și la multor nesiguranțe. Iar astrologii ne spun că există o serie de zodii care nu sunt împlinite cu viața lor și devin invidioase pe succesul prietenilor. Se simt constant într-o competiție cu restul și le scade încrederea în sine când văd că alții obțin ce își doresc și ele nu.

Berbec

Berbecii au tendința de a fi prea atenți la cei din jur și la realizările lor, în special când vine vorba de prieteni. Dacă aceștia au parte de mai multe performanțe și sunt răsplătiți pentru munca lor, iar ei încă nu sunt apreciați, atunci devină geloşi pe succesul altora. Se lasă conduși de emoții și acest lucru îi determină să fie de multe ori nesiguri față de ei înșiși.

Rac

Racii nu vor deloc să fie văzuți în ipostaze vulnerabile și nu-i lasă pe alții să știe care sunt adevăratele lor sentimente. Deși sunt convinși că vor reuși să își ducă până la capăt ideile, totuși, încrederea lor de sine dispare foarte ușor în momentul în care văd că prietenii au afaceri prospere sau au salarii mai mari, fiind și motivele pentru care devin invidioși.

Leu

Chiar dacă îi vei vedea excelând într-o poziție de conducere, Leii tot se simt într-o competiție cu cei din jur, așa că nu vor niciodată să fie prinși pe picior greșit. Au multe momente în care își pun la îndoială calitățile și tot ceea ce au acumulat până în prezent deoarece consideră că nu au făcut suficient de multe. Nu pot tolera faptul că alții au succes și ei nu.

Scorpion

Nativii Scorpion au așteptări care nu corespund cu realitatea lor și cu eforturile pe care le depun. Nu sunt mulțumiți și împăcați cu ceea ce fac, iar motivele de invidie apar la tot pasul în cazul lor. Își doresc o viață precum cea a prietenilor lor care au tot ce au putut visa vreodată, însă trebuie să își dea seama că un astfel de stil de viață vine la pachet și cu sacrificii în plan personal.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: