AcasăActualitateZodia îți spune care-i rolul tău pe Pământ. Vezi care e misiunea...

Zodia îți spune care-i rolul tău pe Pământ. Vezi care e misiunea ta în funcție de zodie!

În funcție de zodia în care te-ai născut, ai primit o misiune pe pământ. Poate că ai mai auzit acest lucru de foarte multe ori, dar să știi că există mult adevăr în cele spuse mai devreme.

Suntem conviși că cel puțin o dată ai stat în fața unui specialist în astrologie care ți-a spus că aspectul pe care-l fac planeta X cu planeta Y, în semnul tău zodiacal, indică faptul că s-ar putea să atingi succesul sau să-ți găsești dragostea adevărată.

Ei bine, fix pe același principiu, aceleași careuri pe care le fac planetele în semnul tău zodiacal îți determină succesul în viață.

Hai să vedem care-i misiunea ta în funcție de zodie!

Berbec

Tu te-ai nsăscut să fii lider și să-i ajuți pe oamenii aflați în nevoie. Nu te teme. Intuiția ta te va ghida fix către acel drum care ți se potrivește. Ascultă-și inima și ai să reușești, nimic mai simplu.

Taur

Ești un om bun care emană căldură prin toți porii. La prima vedere treci ca fiind un om rece, însă dacă ai apucat să „prinzi” pe cineva în inima ta, să știi clar că acel om este cu adevărat un binecuvântat. Misiunea ta în viață este să le oferi oamenilor iubire.

Gemeni

Tu ai rolul de a-i ajuta pe oameni să-și recapete optimismul. Să vezi partea plină a paharului este un dar pe care nu-l are foarte multă lume, așa că folosește-te de calitățile tale și ajută-i pe oameni să vadă asta.

Rac

Ești omul care trăiește pentru alții. Îți găsești liniștea doar atunci când oamenii din jurul tău sunt fericiți. Tu ai misiunea clară de a-i ajuta pe ceilalți să treacă peste obstacolele vieții.

Leu

Misiunea ta este să-i protejezi pe cei din jurul tău și să-i înveți să se iubească. Prin definiție, tu ești semnul zodiacal cu cea mai mare putere de autoiubire, de aceea cel mai bine ar fi să împarți din această capacitate incredibilă pe care o ai.

Fecioară

Tu ai misiunea clară de a le arăta oamenilor din jurul tău unde greșesc și să le oferi soluții să îndrepte lucrurile. Ai puterea să-i ajuți pe cei din jutul tău care este rostul lor în viață, asta dacă ei găsesc curajul de a se deschide în fața ta. Nu este simplu.

Balanță

Misiunea ta este să îi ajuți pe ceilalți să ia cele mai bune decizii pentru ei. Ești suficient de înțeleaptă încât să nu te lași sedusă de aparențe. În plus, ai puterea să-i temperezi pe cei din jurul tău.

Scorpion

Tu ești omul care nu poate fi dus de nas. Misiunea ta se dezvoltă cumva în aceeași direcție… tu îi înveți pe ceilalți cum să facă să nu pice în capcana escrocilor. Prin definiție, tu nu suporți minciuna, ipocrizia și oamenii lași.

Săgetător

Tu ai puterea de a le arăta tuturor că indiferent de cât de mult suferi, ai capacitatea să te ridici și să mergi mai departe. Ești semnul zodiacal care nu se lasă copleșită de greutăți. Iată, așadar, fix aceasta este lecția pe care o ai de predat.

Capricorn

Fiecare experiență alături de tine este o nouă lecție despre cum să fii corect. Misiunea ta chiar asta este. Să-i înveți pe oameni să fie corecți, tu demonstrezi că poți ajunge sus fără să faci compromisuri care să-ți afecteze reputația.

Vărsător

Ești inspirație pentru cei din jurul tău, ai o capacitate incredibilă de a vedea binele din oameni. Ești o persoană blândă și inspiri oamenii să se comporte în consecință.

Pești

Un visător cu ochii deschiși, așa ești. Nimeni nu crede mai mult decât tine în idealuri, iar aceasta este fix lecția pe care o ai de predat celor din jurul tău. Nu te îndepărta de această misiune Te va completa.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: