AcasăActualitateVremea se răceşte accentuat. Vezi care sunt zonele vizate!

Vremea se răceşte accentuat. Vezi care sunt zonele vizate!

Deşi din punct de vedere calendaristic ar trebui să simţim deja temperaturi de primăvară, iarna nu se lasă dusă aşa uşor. Meteorologii au emis şi o informare meteo de vreme deosebit de rece, brumă, ninsori îndeosebi la munte.

„Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteorologică ce vizează în mod deosebit intensificări ale vântului, precipitaţii în toate zonele, răcire accentuată şi transformarea precipitaţiilor în ninsoare în zonele montane. Sub influenţa unui front atmosferic rece, vremea se va schimba semnificativ în toate zonele, vor apărea precipitaţiilor, sub formă de ploaie în zonele joase de relief. Precipitaţiilor vor acumula şi cantităţi mai însemnate, în sudul şi sud-estul teritoriului. Vom avea şi fenomene specifice instabilităţii atmosferice, iar temperaturile vor marca o scădere semnificativă, astăzi, în jumătatea de nord a ţării, iar mâine în toate regiunile, astfel că vremea va deveni deosebit de rece”, a declarat Alina Şerban, meteorolog ANM.

Potrivit informării, vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopţilor local în nordul şi centrul ţării, precum şi în zonele submontane, temperaturile minime vor fi preponderent negative şi se va produce brumă. Temporar la munte va ninge şi, mai ales în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali, se va depune strat nou de zăpadă. Izolat şi trecător, precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare vor fi şi în restul ţării. Astăzi, vântul va avea intensificări în estul ţării, cu viteze în general de 45…55 km/h.

Informarea este în vigoare de astăzi, de la ora 10.00, până miercuri, la ora 10.00.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: