AcasăActualitateVrem corp lucrat ca la sală dar…daca se poate fără sport

Vrem corp lucrat ca la sală dar…daca se poate fără sport

Ce frustrare poate să fie mai mare, pentru noi femeile, decât când vedem alte femei parcă desprinse din reclamele sălilor de fitness. Şi atunci te intrebi: unde greşesc? Cum imi găsesc motivaţia să fac sport şi, mai ales, cum renunţ la mesele mele imbelşugate? Ei bine, totul ţine de cât de mult îţi place de tine când te priveşti în oglindă. Dacă e ceva de genul: o şunculiţă pe ici pe colo, nu strică nimanui, atunci fato dragă, cu ea rămâi. Şi partea proastă e că sunculiţa treptat va deveni “şunculoaie”. Aşa că mai bine mergi pe principiul “oricât de bine arăt, mereu se poate mai bine”. E greu, ştiu, dar cu timpul o să-ţi mulţumeşti.

Sala de fitness sau sportul acasă?

Daca intrebăm antrenorii, e clar că raspunsul este: sala de fitness. Însă pandemia aceasta ne-a demonstrate că poţi obţine rezultate bune şi acasă. Şi cum youtube-ul sau alte reţele de socializare sunt pline de tot felul de antrenamente, atunci nu îţi lipseşte decât voinţa.

Din propria experienţă pot să spun că sportul acasa(pe termen lung) chiar are efecte asupra siluetei. Accesând pagini de youtube precum cele ale Pamelei Reif, Lilly Sabri sau Caroline Girvan sau intrand pe Instagram la Diana Senteş, Beatrice Olaru sau Anca Bucur, am reuşit să scap de burtica nedorită şi să îmi placă ce văd în oglindă. Fără tras de fiare, suplimente sau antrenori. Ţine doar de voi şi de dorinţa voastră de a schimba ceva în viaşa ta. Dacă azi faci 20 de minute de mişcare, mâine mănânci un pic mai sănătos, o să ai surpriza să constaţi că multe ţi se îmbunătăţesc. De la starea de spirit, la calitatea tenului, a părului, a somnului sau, de ce nu, a modului în care vedem viaţa. Şi atunci de ce să nu ne facem singure un bine?

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: