AcasăFrumusețeVrei o piele cu un aspect mereu tânăr? Urmează câţiva paşi importanţi!

Vrei o piele cu un aspect mereu tânăr? Urmează câţiva paşi importanţi!

Indiferent de vârstă, toată lumea îşi doreşte o piele netedă, fără riduri și fără pete. Deşi o influenţă mare o are şi moştenirea genetică, există însă şi câteva aspecte de care trebuie să ţinem cont pentru a ne ajuta pielea să arate mereu tânără și frumoasă.

Poate cel mai important pas în a-ţi proteja pielea şi a o păstra mulţi ani fără imperfecţiuni este evitarea soarelui. Dacă nu ştiai, află că expunerea la soare îți îmbătrânește pielea. Aşa că asigură-te mereu că îţi iei măsurile de precauție adecvate atunci când ieşi afară(evită orele când soarele are cea mai mare intensitate, foloseşte protecție solară, poartă pălărie şi ochelari de soare, evită pe cât posibil bronzul şi foloseşte mai degrabă autobronzantul).

Consumaţi suplimente de colagen. Aceasta este cea mai răspândită proteină din corpul uman şi mai ales în piele. Odată cu trecerea anilor rezervele noastre naturale de colagen se epuizează uşor-uşor. Tocmai de aceea este indicat să luăm suplimente de colagen care ajută la sănătatea părului, a pielii și a unghiilor.

Acordaţi o mai mare atenţie obiceiurilor dăunătoare corpului, cum ar fi fumatul și consumul băuturilor alcoolice. Este cunoscut faptul că fumatul şi alcoolul consumat în exces pot avea efecte extrem de rele asupra pielii noastre, aceste obiceiuri făcându-ne să arătăm mai bătrâni decât suntem de fapt.

Asigură-te că eşti hidratat. Nu este un mit faptul că, cu cât bem mai multă apă, cu atât ne putem lăuda cu o piele hidratată, sănătoasă și strălucitoare. Sfatul medicilor este să consumăm opt pahare de apă pe zi, în felul acesta îi asigurăm corpului aportul de lichide de care are nevoie ca toate organele să funcţioneze optim.

Un pas extrem de important în menţinerea pielii sănătoase şi frumoase este curăţirea şi hidratarea. Este regulă..niciodată nu mergem la culcare nedemachiate. Şi odată acest pas făcut, nu ne mai rămâne decât să aplicăm o cremă hidratantă pe faţă, dar şi pe gât.

Pentru un ten sănătos, includem grăsimi sănătoase în dieta noastră. Cele mai indicate sunt cele provenite de la nuci, semințele de in sau chia, uleiul de măsline, somonul sau avocado. Fără aceste grăsimi ne consuma grăsimi, ne putem confrunta cu uscarea pielii și a părului.

O piele sănătoasă, înseamnă somn suficient. Dacă acest pas nu este respectat, semnele se văd pe piele. Cercetările arată că o calitate slabă a somnului poate contribui la apariţia semnelor de îmbătrânire a tenului.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: