AcasăActualitateVolodymyr Zelensky ar putea fi nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace!

Volodymyr Zelensky ar putea fi nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace!

Deși termenul limită pentru acceptarea nominalizărilor pentru Premiul Nobel pentru Pace a expirat, acesta ar putea fi prelungit, ca urmare a unei solicitări a unui grup de politicieni europeni. Aceștia își doresc ca președintele ucrainean Volodymyr Zelensky să poată fi luat în considerare pentru acest premiu.

Comitetului Nobel a primit un apel pentru redeschiderea procedurii de nominalizare și schimbarea termenului limită de la 31 ianuarie la 31 martie, astfel încât Zelensky și poporul Ucrainei să poată fi nominalizați pentru premiu.

„Deși suntem conștienți că s-ar încălca procedura, credem că este justificată de situația actuală fără precedent. Este datoria noastră democratică să încercăm să sprijinim un popor care luptă pentru democrație și dreptul său la autoguvernare ”, se arată în scrisoarea semnată de 36 de politicieni din Țările de Jos, Marea Britanie, Germania, Suedia, Estonia, Bulgaria, România și Slovacia.

Potrivit site-ului web al Premiului Nobel, anul acesta există 343 de candidați pentru premiu, dintre care 251 sunt persoane fizice și 92 sunt organizații.

O nominalizare la Premiul Nobel ar contribui la creșterea statutului lui Zelensky pe scena mondială, pentru lupta sa împotriva agresiunii ruse.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: