AcasăActualitateViciul la care trebuie să renunțe fiecare zodie!

Viciul la care trebuie să renunțe fiecare zodie!

Se spune că nu există om fără vicii. Fie că îţi place să cheltuieşti bani, să bei fără măsură, să bârfeşti mereu şi mereu sau pur şi simplu să întârzii mereu, la orice întâlnire..este clar, nu ai fost ocolit de vicii. Iată care este “pata” fiecărei zodii ş ice să faci să te reabilitezi:

Berbec: Nu mai întârzia mereu

Poate că ai abilitatea să duci lucrurile până la capăt, oricât de mult îți place libertatea. Dar anul ăsta ai face bine să nu mai întârzii în halul ăsta la toate întâlnirile. Și las-o mai moale cu social media.

Taur: Mai ușor cu excesele

Știu că ești încăpățânat, Tăurașule, dar, ca să devii o versiune mai bună a ta, va trebui să o lași mai ușor cu excesele – de la ciocolată la petreceri și sex. Taurul adoră să-și încânte simțurile, dar nu e foarte conștient de sine și tinde să exagereze.

Gemeni: Nu mai fi așa de morocănos

Ești de încredere, de obicei, chiar dacă tinzi să ai schimbări dese de stare. În noul an, încearcă să fii mai puțin critic cu tine și să nu-ți mai faci body shaming. Ah, cărțile spun și că ar trebui să nu joci jocuri de noroc.

Rac: Nu mai vorbi despre alții pe la spatele lor

Poate că ești extrem de emoțional și pasional, dar dacă vrei să eviți problemele în 2022, poate că e mai bine să nu-ți mai vorbești prietenii pe la spate. Poate că îți e greu să le păstrezi secretele, dar primul pas pe care trebuie să-l faci ca să fii o persoană mai empatică e să îți ții gura închisă când situația o cere.

Leu: Nu mai căuta aventuri sexuale doar ca să simți că deții controlul

Știm că egoul nu-ți permite să pierzi controlul unei situații, dar, în noul an, poate că ar trebui să renunți la combinațiile toxice. Nu e o soluție să recurgi la ele de câte ori relația ta devine instabilă. Și nu mai fi așa de narcisist. E ok să te iubești, dar nu să fii singura persoană pe care o iubești.

Fecioară: Nu-ți mai suna fostul la beție

Fecioara e competitivă, dar are inima bună, chiar dacă vrea mereu să câștige. Poate că ar trebui să nu-ți mai suni fosta sau fostul la beție, pentru că n-ai cum să câștigi vreodată ceva din situația asta.

Balanța: Nu mai fi așa de nehotărât/ă

Îți place luxul în viață și nu te temi să muncești ca să îl obții. Știm că ești pasionat/ă de multe lucruri, dar încearcă să renunți la nehotărâre și la tendința de a proscrastina cele mai mici sarcini.

Scorpion: Nu mai pune mereu răul în față

Oricât ești de pesimist, poate că scopul tău e să fii mai iertător și să lași în urmă cinismul. Nu mai pune mereu răul în față și încearcă să-ți cultivi optimismul.

Săgetător: Nu te mai încurca cu foștii

Da, ai o inimă mare. Dar anul acesta ar fi mai bine să te gândești la tine și să nu te mai cuplezi cu foști parteneri. Nu degeaba te-ai despărțit de ei. Te rog să renunți și la mentalitatea de victimă și nu mai crede că lumea e împotriva ta.

Capricorn: Nu mai bârfi pe toată lumea din jurul tău

Capricornule, nu-ți plac oamenii, am înțeles. Dar îți place să fii plăcut de ei. Ești sociabil și îți place să muncești din greu. Fie ca noul an să îți aducă puterea și autocontrolul necesare cât să nu-i mai bârfești pe ceilalți. Și mai ia-ți pauze, că sigur ai lucrat și în vacanța asta.

Vărsător: Nu mai face cumpărături compulsiv

Vărsătorule, ești o persoană cu inima mare, care nu-i judecă pe alții. În acest an, încearcă să lași deoparte fobia față de angajamente în relații și fii mai atent la relația cu banii. Ai cheltuit așa de mult de sărbători încât ai face bine să iei o pauză de la shopping o vreme.

Pești: Nu mai face abuz de substanțe

Știu că nu-ți place să auzi asta, Pește visător, dar ai tendința să te autosabotezi. Ţine-te departe de alcool, droguri, țigări și alte vicii care te pot face să iei decizii extremiste.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: