AcasăActualitateVezi unde şi-au petrecut vedetele vacanţa de Paşte!

Vezi unde şi-au petrecut vedetele vacanţa de Paşte!

Sărbătorile Pascale au fost pentru multe vedete încă un motiv să se urce în avion şi să plece spre destinaţii exotice. Au uitat de sarmale, drob şi cozoncac şi s-au delectat în ziua de paşte cu homar sau alte mâncăruri deloc tradiţionale. Unele însă, nu au uitat de locurile natale şi au petrecut cu familiile.

Adelina Pestriţu a petrecut Sărbătorile pascale departe de casă. Mai exact într-o destinaţie exotică, Mauritius. Aceasta a plecat împreună cu soţul şi fiica sa încă din Săptămâna Mare, aşa că nu a mai trebuit să pregătească nimic pentru masa de Paşte.

Andreea Esca a ales ca pentru aceste sărbători să meargă într-un loc mai special. Şi astfel, a ales să meargă pe un vas de croazieră. Vedeta, prietenoasă din fire, a devenit imediat o apropiată a personalului vasului, postând mai multe fotografii cu cei care conduc vasul sau cu angajaţii.

Anca Ţurcaşiu a părăsit aglomeraţia din capitală şi a plecat spre destinaţii mai liniştite. Vedeta a ales să meargă de Paşte în Egipt, unde s-a bucurat de soare, căldură şi linişte. Aceasta nu a uitat nici de obiceiurile din ţară, aşa că a roşit ouă chiar la hotel. În rest, vacanţa a ajutat-o să aibă un bronz de invidiat.

Magda Palimariu se numără printre vedetele care au preferat pentru aceste sărbători să meargă în zone mai călduroase. Mai exact, pe una din insulele greceşti. Vedeta s-a relaxat, a vizitat locuri noi şi mai ales, s-a bucurat de soare şi căldură.

Dani Oţil şi soţia sa Gabriela, au optat pentru o vacanţă de Paşte, în doi, la căldură. Ei au petrecut câteva zile în Dubai, la un hotel de lux şi s-au bucurat de plimbări prin deşert, mese îmbelşugate şi relaxare.

Dana Rogoz împreună cu soţul şi cei doi copii au părăsit Capitala şi au mers cu rulota personală în satul Viscri, în Braşov, locul unde şi-au cumpărat o casă veche pe care o vor reabilita şi o vor transforma în casă de vacanţă. Cei patru au vizitat locurile din zonă, s-au cazat în pensiuni săseşti şi s-au bucurat de bucatele tradiţionale.

Adela Popescu şi-a luat “trupa” şi a plecat de sărbători la Şuşani, în Vâlcea, comuna natală a vedetei. Aşa că a petrecut traditional, ca în copilăriei, pe uliţele satului şi împreună cu toată familia numeroasă. Au lăsat viaţa de capitală pentru câteva zile şi s-au umplut de energia pe care zona rurală ţi-o transmite mereu.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: