AcasăActualitateVezi unde și-a dus Mihai Morar soția, de ziua îndrăgostiților!

Vezi unde și-a dus Mihai Morar soția, de ziua îndrăgostiților!

Un romantic incurabil, cunoscutul om de televiziune și de radio, Mihai Morar, nu s-a lăsat mai prejos nici de ziua îndrăgostiților. Părinți a trei fetițe, cei doi nu ratează niciodată ocazia de a petrece timp doar ei doi, așa că, au împachetat și au plecat într-un sejur romantic la Budapesta.
Cei doi au imortalizat momentele romantice petrecute împreună iar celebrul prezentator a transmis și un mesaj tuturor îndrăgostiților: „Să vă iubiți ca porumbeii. Pentru că porumbeii iubesc o singură dată. Și pentru toată viața!”.
Cuplul Morar sunt împreună de 15 ani și se numără printre cele mai trainice cupluri din showbiz-ul românesc. Ei au împreună trei fiice, Cezara și Mara(gemene) și Roua, ultimul membru din familie, care se bucură de cea mai mare atenție din partea tuturor. Filmulețele cu Roua fac deliciul fanilor pe internet, iar prezentatorul nu ratează nicio ocazie să arate cât de mândru este de ea.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: