AcasăActualitateVezi transformarea Andreei Marin! Rezultatul te va uimi!

Vezi transformarea Andreei Marin! Rezultatul te va uimi!

Cunoscuta vedetă de televiziune continuă să îşi uimească fanii. De această dată în ceea ce priveşte înfăţişarea sa. Vedeta şi-a vopsit părul într-o nuanţă mai deschisă decât obişnuia şi a ales şi o tunsoare franţuzească. Nici machiajul ales nu este unul cu care vedeta apărea public. Cert este că rezultatul i-a impresionat pe fanii vedetei şi imediat cum aceasta a postat fotografia cu noul look, mesajele de admiraţie au curs. “Arăţi extraordinar! Ai întinerit cu 10 ani!” sau “Foarte frumoasă schimbarea, te avantajează mult culoarea părului” au postat fanii vedetei.

Andreea Marin este una dintre vedetele din România care au ştiut mereu să râmână în atenţia publicului deşi nu mai prezintă de ani buni o emisiune de televiziune. Ea se implică în multe campanii de ajutorare a copiilor aflaţi în situaţii dificile, fiind şi imaginea Unicef în România. De asemenea, de curând a lansat o nouă carte, “Nu există nu se poate”, volum ce se bucură deja de un mare succes. Şi pe plan sentimental vedetei îi merge bine, aceasta trăind o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: