AcasăActualitateVezi în ce ţară se gândeşte Ion Țiriac să se mute!

Vezi în ce ţară se gândeşte Ion Țiriac să se mute!

Omul de afaceri Ion Țiriac , ajuns la venerabila vârstă 83 de ani, se gândeşte serios să părăsească România şi să se retragă într-un loc liniştit. El a declarat de curând că i-ar plăcea să se retragă în Namibia, țară unde deține un resort de lux.

Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați români, continuă să fie extrem de activ. Este implicat în mai multe proiecte imobiliare și conduce în continuare o serie de turnee de tenis. Având în vedere viaţa agitată, omul de afaceri s-a gândit că nu ar strica să deţină un loc doar al lui, liniştit, la capătul lumii. Dintre toate ţările acesta a ales una mai puţin cunoscută: Namibia.

„Singurele mele plăceri sunt cele din Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil 2-3 săptămâni acolo. Aș vrea să fug de tot, și de fundație, și de construcții și de absolut tot, dar este foarte greu, dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta”, a spus Ion Țiriac.

Namibia este o țară situată în sudul continentului african, pe țărmul Oceanului Atlantic, cu 2,5 milioane de locuitori.

În anul 2020, Ion Țiriac achiziționa un resort de lux din Namibia. Plătea 5,5 milioane de euro unor afaceriști elvețieni. Terenul se află la marginea unei albii de râu uscate, dar deține și o porțiune de unde pot fi observate animalele sălbătice specifice locului

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: