AcasăActualitateVezi cum arată o interpretă de muzică populară atunci când nu poartă...

Vezi cum arată o interpretă de muzică populară atunci când nu poartă costumul popular. Diferenţa te va lăsa fără cuvinte!

Mariana Anghel este o îndragită cântăreaţă de muzică populară din Hunedoara, care a câştigat inimile celor care îi ascultă muzica. Apariţiile acesteia în spectacole sau în diferite emisiuni au fost mereu în costum popular. Atunci când renunţă însă la el, schimbarea este una majoră.

Mariana Anghel s-a născut pe 16 mai 1966 la Călanul Mic pe Valea Streiului în judeţul Hunedoara. A păşit pentru prima dată pe scenă la vârsta de 12 ani, apoi după patru ani a participat la un fesival folcloric din Mehedinti, unde a obtinut marele premiu, iar în 1983 a câştigat trofeul “Floarea din gradină”.

În toţi aceşti ani, ea a depus eforturi extrem de mari pentru a ajunge la faima de astăzi. A suferit în urma divorţului de cel care i-a fost soţ, iar durerea a fost şi mai mare din cauza faptului că divorţul a durat 10 ani. Nu a cedat însă, dovadă este şi faptul că vedeta s-a înscris la facultate, la vârsta de 55 de ani. Iar anul acesta a lansat o piesă rock, combinație cu muzica clasică.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: