AcasăActualitateVezi cu cine îşi doreşte Mihai Bendeac să aibă un copil!

Vezi cu cine îşi doreşte Mihai Bendeac să aibă un copil!

Este de notorietate faptul că Mihai Bendeac este unul dintre cei mai talentaţi şi iubiţi actori din generaţia nouă. La fel de cunoscut este şi faptul că actorul nu s-a sfiit niciodată să îşi arate pasiunea pentru femei. Una dintre ele este şi cunoscuta cântăreaţă Mira, pentru care actorul a recunoscut public că a făcut o pasiune.

Mai în glumă, mai în serios, gândurile actorului se pare că sunt destul de serioase în ceea ce o priveşte pe Mira. De curând actorul a postat pe pagina vedetei un mesaj cu ocazia zilei de naştere a acesteia. “La mulţi ani! Să ne fie bine amândurora şi să ne bucurăm de copilaşul pe care urmează să-l avem împreună! Vom fi o familie minunată! Te iubesc!”. Fanii celor doi au reacţionat imediat şi dacă unii au luat în glumă urarea actorului, alţii le-au transmis celor doi felicitări pentru relaţie.

Mesajul lui Mihai Bendeac este cu atât mai surprinzător, cu cât, de curând Mira s-a despărţit de fostul iubit cu care avea o relaţie de câţiva ani şi este văzută mereu singură. Aceasta şi-a sărbătorit împlinirea vârstei de 27 ani în Dubai iar din fotografiile de pe reţelele de socializare nu reiese că ar fi însoţită de vreun bărbat. Să fie oare semn de un nou cuplu în showbiz-ul românesc?

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: