AcasăActualitateVezi cine îl înlocuiește pe Bursucu la emisiunea Teo Show!

Vezi cine îl înlocuiește pe Bursucu la emisiunea Teo Show!

Kanal D pregătește schimbări în noua grilă de programe. O modificare vizează emisiunea îndrăgitei Teo Trandafir care ieri a prezentat pentru ultima dată alături de Bursucu. După șase ani în care cei doi au făcut echipă pe micile ecrane, din această săptămână Teo va avea noi colegi. Cei care ne vor înveseli după-amiezile vor fi Mihai Mitoșeru și Bella Santiago.

Pe Mihai Mitoșeru telespectatorii îl pot vedea și în fiecare sâmbătă la emisiunea ”Se strigă darul” de această dată împreună cu Grațiela Duban. Până la acest sezon a făcut echipă cu Andreea Mantea și s-au bucurat de multe aprecieri din partea fanilor. Pe Bella Santiago o știm ca fiind o cântăreață filipineză extrem de iubită de public iar de curând a câștigat inimile telespectatorilor fiind una dintre finalistele show-ului ”Bravo ai stil!”. Pe îndrăgitul prezentator Bursucu, telespectatorii îl vor vedea începând cu 7 martie în emisiunea matinală ”Dimineața cu noi” alături de Viviana Sposub și George Tănase.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: