AcasăActualitateVezi cine a primit titlul de Miss World! Momente emoționante transmise de...

Vezi cine a primit titlul de Miss World! Momente emoționante transmise de Miss Ucraina!

Cea mai frumoasă femeie din lume a fost desemnată în această săptămână. Ea este poloneza Karolina Bielawska, un model extrem de cunoscut din Polonia. Ea și-a început cariera de model la vârsta de 14 ani, când a participat la competiția Elite Model Look și a câștigat locul doi. La 23 de ani, Karolina deține o diplomă de licență în management, în timp ce își dorește și un master în afaceri. Ea speră să devină gazdă TV și vorbitoare motivațională în viitor.

Ea și-a revendicat titlul în capitala Puerto Rico, San Juan, la trei luni după ce concursul a fost amânat din cauza unui focar de Covid-19. Pe locul doi a fost aleasă Miss SUA, Shree Saini, iar pe trei,  Miss Coasta de Fildeș.

Concursul a fost programat inițial pentru luna decembrie, însă a fost amânat după ce mai multe persoane care ar fi trebuit să participe la eveniment, inclusiv și câteva concurente, au fost testate pozitiv pentru Covid-19, chiar înainte de începerea concursului. Dupa semifinale, din cele 97 de concurente, au intrat în cursa pentru titlul cel mare 40 de concurente.

Organizatorii spectacolului nu au uitat de situația din Ucraina

Pe lângă spectacolul obișnuit și jurizarea live, în cadrul ceremoniei s-au prezentat mesaje de sprijin pentru Ucraina. Mai mult decât atât, jamaicana Toni-Ann Singh, care a câștigat Miss World în 2019, a interpretat piesa „The Prayer” a lui Celine Dion și Andrea Bocelli. Organizatorii Miss World au publicat chiar un mesaj video de la Miss Ucraina din 2016, Oleksandra Kucherenko. Chiar din mijlocul războiului, ea a făcut un apel către țările din întreaga lume „să ne sprijine, să închidă cerul deasupra Ucrainei și să salveze lumea de la o catastrofă nucleară”, adăugând: „Pacea noastră este pacea voastră. ”

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: