AcasăActualitateVezi ce ţară din Europa se întoarce la restricţii anti-covid!

Vezi ce ţară din Europa se întoarce la restricţii anti-covid!

Francezii ar trebui să înceapă din nou să poarte măşti în zonele aglomerate, în special în transportul public, în condiţiile în care ţara trebuie să facă faţă unui nou val de infecţii cu COVID-19 alimentat de noi variante ale bolii, a declarat luni ministrul sănătăţii, Brigitte Bourguignon.

„Nu spun că ar trebui să fie obligatoriu, dar îi rog pe francezi să îşi pună masca în mijloacele de transport în comun”, a declarat ministrul sănătăţii, Brigitte Bourguignon, adăugând că este o „datorie cetăţenească” să facă acest lucru.

Măştile ar trebui purtate din nou şi în alte zone închise, cum ar fi locurile de muncă sau magazinele.

Franţa a raportat 17.601 noi infecţii cu coronavirus în ultimele 24 de ore, cea mai mare cifră pentru o zi de luni din 18 aprilie.

Franța a avut unele dintre cele mai stricte restricții Covid-19 din lume. Deși s-a redeschis pentru vizitatori în vara anului 2020, țara a fost închisă din nou de două ori de atunci. După redeschiderea provizorie de la o a treia blocare mai puțin restrictivă, Franța a văzut din nou o creștere constantă a cazurilor de Covid, ceea ce a condus la reintroducerea unor restricții. Cu toate acestea, în timp ce câteva măsuri de siguranță rămân în vigoare, marea majoritate a acestor restricții au fost acum atenuate.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: