AcasăActualitateVezi ce puncte sensibile au zodiile şi cât de ușor pot fi...

Vezi ce puncte sensibile au zodiile şi cât de ușor pot fi răniți nativii din zodiac!

Știm deja foarte bine că nu există nici măcar o persoană perfectă pe acest pământ. Toți suntem unici și speciali în felul nostru, dar nicidecum perfecți. Fiecare am avut noroc atât de calități, cât și de defecte și, vrem nu vrem, trebuie să ne descurcăm cu ele!

Nu toți ne cunoaștem atuurile și punctele sensibile și, tocmai din acest motiv, uneori nu știm încotro să ne îndreptăm. Foarte multe lucruri despre personalitatea noastră le putem afla și învăța cu ajutor zodiilor. Fiecare zodie în parte are anumite puncte tari și anumite puncte slabe care o definesc. Atunci când ești mult mai conștient de defectele și de slăbiciunile tale, îți poate fi mai ușor să-ți gestionezi emoțiile și să le folosești în favoarea ta.

Află în continuare care este punctul tău slab în funcție de zodie!

Ce punct sensibil ai în funcție de zodie

Berbec. Ești nerăbdător/nerăbdătoare și impulsiv/ă și cu greu reușești să îți controlezi emoțiile și sentimentele atunci când te supără cineva. Ai tendința de a te pune în situații foarte neplăcute și chiar de a provoca diverse conflicte sau accidente din cauză că nu știi cum să gestionezi ceea ce simți. Poți ajunge chiar să te rănești din cauza unui simplu impuls. Cel mai bine ar fi să încerci să faci exerciții de respirație atunci când te enervezi, înainte de a mai face orice altceva.

Taur. Tu ești foarte loial/ă și într-o continuă căutare de comoditate, securitate și rutină. Ești încăpățânat/ă și nu poți accepta cu ușurință faptul că s-ar putea ca alții să aibă păreri diferite față de alte tale. Cea mai mare slăbiciune a ta este mâncarea. Ești un gurmand adevărat și ai tendința de a mânca mai mult decât este cazul. Nu doar că ești predispus/ă la obezitate, dar îți este și foarte greu să adopți un stil de viață sănătos.

Gemeni. Ție îți place foarte mult să fii înconjurat/ă de oameni și să comunici; ești o fire sociabilă. Problema ta este că nu poți fii constant/ă și că îți schimbă stările și părerile de la un minut la altul. Deși pentru tine acest lucru nu poate părea deloc enervant, pentru alții devine destul de greu să lege o prietenie cu tine.

Rac. Ești o persoană foarte emotivă și nu-ți poți ascunde nicicum sentimentele, mai ales atunci când cineva ți le rănește. La fel că și în cazul nativilor din zodia Taur, ai o problemă cu mâncarea și ai tendința de a mânca prea mult zahăr. Tu îți controlezi emoțiile cu ajutorul dulciurilor, iar acest lucru te-ar putea duce în situații foarte neplăcute. De altfel, te consumi foarte mult, iar sănătatea ta mintală poate fi amenințată dacă nu iei măsuri din timp.

Leu. Tu ai nevoie de foarte multă atenție și tinzi să te enervezi atunci când nu o primești. Până la urmă, de ce ar vrea cineva să te ignore? Tu chiar meriți atenția și admirația tuturor, așa că restul să se conformeze. Atunci când nu ești în centrul atenției, devii impulsiv/ă și poți încerca să atragi atenția asupra ta făcând lucruri periculoase. Cea mai mare problemă a ta este faptul că nu poți accepta ideea de a nu fi în lumina reflectoarelor.

Fecioară. Ești foarte atent/ă la detalii și poți observa chiar și cele mai nesemnificative lucruri. Mai mult, ești și un spirit analitic și ai tendința de a despica firul în patru și de a te pune în situații neplăcute din cauza nevoii tale de a supra-gândi. Această dorință a ta de a vedea și de a știi totul poate ajunge să fie chiar o obsesie care să-ți îngreuneze viața. Dacă ești o persoană anxioasă, ei bine, află că doar tu ești responsabil/ă de acest. Te gândești prea mult la cai verzi pe pereți.

Balanță. Pentru tine pacea și armonia sunt cele mai importante, doar nu degeaba ești Balanță! Problema ta este că ești mult mai atentă la nevoile celor din jur decât la ale tale. Îți dorești să ajuți pe toată lumea, chiar și pe cei care nu-ți cer ajutorul și uiți să te ocupi și de propriile probleme. Poți ajunge la epuizare dacă nu înveți să ai grijă de propria persoană.

Scorpion. Pasional, misterios, seducător… ești chiar tu, Scorpionule! Tu ești chiar cel mai bun și loial prieten, atunci când ești respectat. În caz contrar, ești o persoană foarte rece și răutăcioasă. Consideri că dacă o persoană nu este în stare să-ți câștige încrederea și prietenia, asta înseamnă că nu merită nici respectul tău. Atunci când te supără cineva poți devenii foarte agresiv/ă și poți face lucruri pe care mai apoi le vei regreta.

Săgetător. Tu vrei libertate, aventură și adrenalină și deseori ajungi în situații neplăcute și periculoase din cauza impulsivității tale. Nu știi să îți stăpânești această dorință puternică de a încerca tot ceea ce este interzis și ești în stare să riști tot doar pentru a face ceea ce-ți dorești. Spontaneitatea este la ea acasă, așa că nu e de mirare că tu, mai mereu, ești plecat/ă prin lume!

Capricorn. Ești o persoană foarte organizată și serioasă și uiți să te mai și distrezi din când în când. Pentru tine munca este cea mai importantă și nu ai timp de pierdut și cu altceva. Muncești mult, muncești peste program, muncești și în somn… și îți place la nebunie! Riști să ajungi în burnout și să ai serioase probleme de sănătate, dar nu-i nimic! Cu siguranță că tu vei găsi o cale să muncești și așa.

Vărsător. Reguli?! Regulile există ca să fie încălcate, iar tu știi asta mai bine ca oricine. Pur și simplu, nu ești de acord să te supui unor reguli și decizii luate de alte persoane, chiar și de autorități și vei încerca pe tot parcursul vieții tale să faci doar ce vrei tu. Problema este că s-ar putea să ajungi în multe situații neplăcute și chiar și să ai probleme cu legea dacă nu vei găsi nicicum o cale de mijloc.

Pești. Intuiția ta este foarte puternică și nici nu este de mirare că ești o persoană atât de sensibilă și de visătoare. Pentru tine realitatea nu este foarte plăcuta, oricât de bine ți-ar merge, și ai tendința de a încerca să evadezi constant din această lume. Uneori te folosești de imaginația ta, alteori de vise și alteori de alcool sau chiar de diverse substanțe. Pe scurt, ai face orice doar ca să nu trăiești acum și aici.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: