AcasăActualitateVezi ce conţine masca de față care te întinerește cu 10 ani!

Vezi ce conţine masca de față care te întinerește cu 10 ani!

Pielea tenului este cea mai sinceră carte de identitate a noastră, spunând despre vârsta noastră mai multe decât ne-am dori uneori.

Dacă suntem norocoasele moștenitoare ale unor gene foarte bune, vom arăta mai tinere decât suntem în realitate. Dacă, însă, nu suntem așa de norocoase, îi putem da o mână de ajutor naturii. Masca de față cu orez este un truc la care apelează japonezele, care, după cum bine știm, au un ten ca de porțelan, fără imperfecțiuni.

Să aflăm, așadar, cum se obține și cum se aplică masca pentru față cu orez, dar și beneficiile incredibile pe care orezul le aduce frumuseții pielii.

Beneficiile orezului pentru frumusețe

Orezul este o sursă importantă de antioxidanți, care favorizează producția de colagen și care luptă împotriva ridurilor și leziunilor produse de soare la nivelul pielii.

Cu alte cuvinte, remediile naturale pe bază de orez întineresc pielea feței, care devine netedă, fină, tonifiată. În plus, tot cu ajutorul orezului, petele de pe chip se atenuează până dispar complet. Așadar, dacă vrei să arăți chiar și cu 10 ani mai tânără, aplică-ți regulat masca de față cu orez.

Dacă ai probleme cu acneea, remediile pe bază de orez îți sunt de un real ajutor. Masca pe care ți-o vom prezenta în rândurile următoare chiar face minuni pentru tenul acneic. Aplic-o de 2 ori pe săptămână, iar tenul va deveni curat și luminos după doar 3-4 folosiri.

Cum se obține masca de față cu orez

Ai nevoie de 3 linguri de orez, o lingură de lapte și încă una de miere. Începe prepararea măștii prin a pune orezul la fiert. Lasă-l la fiert până când devine foarte moale, astfel încât, prin amestecarea lui, să poți obține o pastă. Lasă-l la scurs, iar apa în care a fiert păstreaz-o.

Adaugă peste orez o lingură de lapte încălzit și amestecă bine. La final, încorporează și mierea de albine.

Aplică masca de față cu orez pe pielea curată și las-o cel puțin 30 de minute, până la o oră. După scurgerea timpului, îndepărteaz-o prin spălare cu apa în care a fiert orezul. Pentru a avea rezultate rapide și de durată, aplică masca cel puțin o dată pe săptămână.

Virtuțile miraculoase ale apei de orez

Apa în care fierbe orezul are proprietăți antioxidante, hidratează pielea, îmbunătățește circulația sângelui, previne apariția petelor de bătrânețe, diminuează inflamația și previne îmbătrânirea prematură a pielii. De asemenea, această apă oferă o protecție ridicată împotriva razelor nocive ale soarelui.

Apa în care fierbe orezul poate fi păstrată în frigider până la 4 zile. O poți folosi de două ori pe zi, dimineața și seara, în loc de loțiune tonică. De asemenea, o poți păstra în congelator, în formele speciale de gheață. Cu ajutorul cuburilor înghețate de apă de orez îți poți face un masaj excepțional al feței, care va ajuta la tonifierea pielii.  Poți apela la acest masaj zilnic sau la 2 zile.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: