AcasăFără categorieVezi care sunt cele opt echipe care vor concura la “Te cunosc...

Vezi care sunt cele opt echipe care vor concura la “Te cunosc de undeva”!

Au început deja filmările la cel de-al 17 sezon al emmisiunii de la Antena 1, “Te cunosc de undeva”. Noul sezon vine cu multe modificări. Pe lângă faptul că Pepe va fi noul coprezentator al emisiunii, de data aceasta, spre deosebire de celelalte sezoane, vor concura şi vor evolua pe scena doar cupluri.

Primul cuplu, care se anunţă încă de la început unul care va capta imediat atenţia juriului şi al telespectatorilot, este cel format din Florin Ristei şi Ilona Brezoianu. “Ne-a plăcut că suntem în echipă, în sezonul acesta şi că poţi să te bazezi pe cineva care cântă bine” a declarant Ilona, referindu-se bineînţeles la colegul ei de echipă.

Cea de-a doua echipă este formată din surorile Odagiu, Ana şi Monica. “Pândim de foarte mult timp acest transforming show şi ne bucurăm că în sfârşit suntem aici. Este un show complex, dificil, deci nu e deloc de joacă”.

Cu şanse mari de a câştiga simpatia telespectatorilor este şi echipa formată din Zarug şi Ioana Sihota. Pe Zarug îl ştie toată lumea din emisiunea Asia Expres, iar partenera sa a concurat la XFactor fiind printre cei mai votaţi concurenţi. “Am primit propunerea cu braţele şi cu sufletul deschis, entuziasmată pentru nenumăratele schimbări de toate felurile prin care o să trecem. Al meu partener şi prieten, Zarug, este delicios” a declarant cea cunoscută sub numele de Jazzy Jo.

În noul sezon Alexia Talavutis face din nou echipă cu Dima Trofin, de această data nu în trupa LaLa Band, ci pe scena Te cunosc de undeva. “Mă bucur mult să fac parte din acest show, cu atât mai mult cu cât fac pereche cu Dima Trofim” a spus Alexia.

Emi şi Cuza vor încânta din nou telespectatorii, după ce la Asia Expres a fost una dintre cele mai îndrăgite echipe. Cei doi sunt puşi pe fapte mari desi s-au declarat foarte emoţionaţi şi dornici să vadă prin ce schimbări vor trece.

O altă echipă surpriză a acestui sezon este cea formată din Romică Ţociu şi Carmen Chindriş. Cei doi au tot ce le trebuie pentru a face faţă cu brio concursului. “Alături de Romică sunt sigură că vom duce distracţia la cote maxime” a declarant Carmen.

Paula Chirilă şi Maria Buză sunt cea de-a şaptea echipă din sezonul duetelor. Cele două s-au autointitulat Torpilele, sugerând faptul că celelalte echipe nu vor avea nici o şansă în faţa lor.

Ultima echipa este cea formată din Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu. Cei doi sunt actori de comedie dar nu sunt străini nici de cântat, aşa că nu se tem de transformările prin care vor trece.

Filmările au început deja la noul sezon aşa că, foarte curând telespectatorii vor putea vedea show-ul pe micile ecrane. Deocamdată realizatorii emisiunii nu au anunţat dacă modificări vor fi şi în cadrul juriului.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: