AcasăActualitateVeşti bune pentru turiştii care aleg Grecia ca destinaţie pentru vacanţă!

Veşti bune pentru turiştii care aleg Grecia ca destinaţie pentru vacanţă!

Guvernul de la Atena a anunțat ridicarea restricției pentru avioane și locuri publice închise iar de la 1 iunie, masca nu mai este obligatorie în niciun spațiu, în Grecia.

Grecia a început relaxarea restricțiilor anti-Covid încă din martie, când a renunţat la obligativitatea purtării măștilor în restaurante, baruri şi centre de divertisment de noapte.

Mai mult decât atât,  în perioada 1 mai – 31 august, nu mai este necesară prezentarea certificatelor de vaccinare anti-COVID-19 de către turişti.

De asemenea, Agenţia Europeană pentru Siguranţa Aviaţiei şi Centrul European pentru Prevenţia şi Controlul Bolilor au renunțat, din 16 mai, la obligația purtării măștilor în avioanele și aeroporturile din Uniunea Europeană.

Este cunoscută dependenţa Greciei de turism, deoarece ţara nu a dezvoltat vreau alt sector important, cu excepţia transportului naval. Turismul este un motor-cheie al economiei Greciei, tocmai de aceea Guvernul elen și-a propus să aibă 25% din PIB generat de turism și industriile conexe. Grecii se bazează pe nevoia de a călători, pe care o resimt mulți, după cei doi ani de restricții.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: