AcasăActualitateUrmările furtunii din Capitală: val de anunţuri pe facebook cu plăcuţe de...

Urmările furtunii din Capitală: val de anunţuri pe facebook cu plăcuţe de înmatriculare pierdute!

Ploaia abundentă care a căzut în Bucureşti, provocând inundații pe unele străzi și bulevarde, le-a dat mari bătăi de cap șoferilor. Conducătorii auto surprinși în timpul furtunii prin traficul din oraș nu numai că au avut de înfruntat șuvoaiele, dar mulți dintre cei care au circulat pe străzile acoperite de apă s-au trezit fără plăcuțele de înmatriculare ale mașinilor.

Pentru a veni în sprijinul ghinioniştilor, grupuri de pe Facebook precum “Numere de înmatriculare pierdute” sau “Info Trafic Bcureşti” au postat fotografii cu plăcuţele pierdute.

Pe de altă parte unii şoferii au anunțat, tot pe Facebook, pierderea plăcuțelor, o parte dintre ei având norocul să le găsească. Cei mai ghinionişti au fost nevoiţi să îşi comande plăcuţe noi. În doar o zi la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor s-au primit zeci de cereri de confecţionare a unor noi plăcuţe.

Conducătorii auto care nu şi-au mai găsit unul dintre numerele de înmatriculare trebuie să ştie că trebuie să plătească o taxă de 20 de lei.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: