AcasăActualitateUn bărbat din Germania s-a vaccinat de 90 de ori împotriva COVID-19...

Un bărbat din Germania s-a vaccinat de 90 de ori împotriva COVID-19 pentru a vinde certificatele de vaccinare!

Cei care se tem ca vaccinul împotriva Covid-19 le-ar putea afecta sănătatea, pot sta liniştiţi. Un bărbat de 60 de ani din Germania s-a vaccinat de 90 de ori, iar sănătatea lui nu a avut deloc de suferit. Bătrânul nu se opera aici dacă poliţişti nu i-ar fi descoperit “metoda” neaşteptată de a face bani.

Bărbatul este din orașul Magdeburg, din estul Germaniei, iar vaccinurile le-ar fi făcut în centrele de vaccinare din statul Saxonia, timp de luni de zile. După ce primea certificatele de vaccinare, acesta le falsifica cu numele celor cărora le vindea. Bătrânul devenise foarte căutat, mai ales că multe persoane nu doresc vaccinare, dar vor certificatele. Acesta a fost prins la un centru de vaccinare din Eilenburg, unde a părut suspect pentru că s-a prezentat pentru a doua zi consecutiv pentru vaccinare. În urma percheziţilor, polițiștii au găsit la casa bătrânului mai multe certificate de vaccinare goale. Nu l-au reţinut pe barbat însă au început urmărirea penală, fiind cercetat pentru eliberare neautorizată de certificate de vaccinare și fals în acte.

În Germania au crescut din nou infectările cu Covid-19, cea mai recentă creştere a infecţiilor fiind declanşată de subvarianta Omicron BA.2. Astăzi, autorităţile au raportat 74.053 de noi infecții cu COVID-19.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: