AcasăActualitateUltima oră: Pericol de explozie în Otopeni!

Ultima oră: Pericol de explozie în Otopeni!

Pompierii, poliţia şi reprezentanţii societăţii de gaze au fost puşi în urmă cu câteva minute în alertă după ce o conductă de gaze, din apropierea aeroportului din Otopeni, s-a spart. În zonă traficul a fost blocat pe ambele sensuri de circulaţie.

Pe DN 1, localitatea Otopeni, județul Ilfov, în dreptul Aeroportului Henri Coandă Otopeni, un autoturism a lovit o țeavă de gaze, fiind scurgeri din aceasta, motiv pentru care circulația rutieră este oprită pe toate benzile sensului de mers către București. Valorile de trafic sunt în ușoară creștere.” informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Cetaţenii din zonă sunt extrem de speriaţi, existând oricând posibilitatea unei explozii. În acest moment autorităţile intervin pentru remedierea situaţiei.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: