AcasăActualitateUltima oră: Barcă răsturnată pe râul Jiu!

Ultima oră: Barcă răsturnată pe râul Jiu!

Intervenţie de urgenţă a pompierilor gorjeni, după ce o barcă s-a răsturnat pe râul Jiu. Mai multe persoane făceau rafting şi din cauza apelor învolburate, barca în care se aflau s-a răsturnat. Se pare că o persoană care se afla în barcă a reuşit să iasă la margine şi să sune la 112. “A fost un apel care ne-a semnalat faptul că o barcă s-a răsturnat pe râul Jiu. La faţa locului se deplasează două echipaje SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, două ambarcaţiuni şi trei ambulanţe.” a declarant Florin Chisim, purtător de cuvânt ISU Gorj.

Incidentul s-a petrecut în Defileul Jiului, în apropierea Mănăstirii Lainici, chiar la graniţa între judeţele Gorj şi Hunedoara. “A fost alertat şi Salvamont Gorj dar şi colegii de la ISU Hunedoara” a mai precizat reprezentantul ISU Gorj. Nu se ştie deocamdată dacă sunt persoane dispărute în apele Jiului, intervenţia fiind în desfăşurare.

Râul Jiu este foarte căutat în această perioadă de împătimiţii raftingului. Din păcate, nu este primul accident de acest fel. În 2018, un bărbat şi-a găsit sfârşitul tot într-un incident asemănător.

Later edit: Din datele ISU Gorj, se pare că este vorba de trei bărci răsturnate, cu 22 de persoane, un bărbat de 35 de ani declarat decedat şi o femeie de 33 de ani transportată la spitalul din Petroşani. Intervenţia salvatorilor este una foarte dificilă având în vedere numărul mare de persoane ce au nevoie de ajutor.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: