AcasăActualitateTrucuri pentru un machiaj de revistă. Cum să ieşi în evidenţă şi...

Trucuri pentru un machiaj de revistă. Cum să ieşi în evidenţă şi să ascunzi imprefecţiunile

Nu de puţine ori ai invidiat perfecţiunea unor femei atunci când vine vorba de machiaj. Eşti conştientă că în spatele unui look de senzaţie stă un profesionist cu mâini iscusite dar şi multe ore de suportat până când rezultatul final se aşterne pe faţa ta. Fie că alegi un machiaj mai natural, unul de seară sau unul mult mai complicat, specialiştii ne dau câteva ponturi pe care să le aplicăm chiar în oglinda de acasă.

Un prim pas ar fi pregătirea tenului pentru machiaj. Mereu ne curăţăm tenul de impurităţi cu o crema demachiantă, apoi ne tonifiem pielea feţei cu o loţiune tonică şi neapărat o cream hidratantă inaintea produselor de make-up.

Fondul de ten se aplică folosind un bureţel special sau o pensula pentru aplicarea fondului de ten. Nu folosiţi degetele. Oricât aţi fi de curate, impurităţi tot există. De preferat fondul de ten ar trebui să conţină protecţie solară, astfel împuşcaţi doi iepuri dintr-un foc. Pentru un machiaj perfect, peste fondul de ten bine întins, se aplică un corector sau un iluminator..

Când vine vorba de machiajul ochilor, avem mereu tendinţa de aplica aceiaşi nuanţă de fard pe totalitatea pleoapei. Nimic mai greşit ne spun cei care se pricep. Zona din jurul ochilor este împărțită în mai multe segmente pe care aplicăm multor produse de machiaj distincte. Colţul intern al ochilor este destinat iluminatorului dacă vrei să impresionezi prin eleganţă şi stil. Pleoapa este locul unde se aplică nuanța de fard principal iar pentru un efect de ochi alungiţi, o nunanţă mai închisă este recomandată pentru pliul ochilor. În zona de sub sprâncene, specialiştii recomandă un iluminator pentru a scoate ochii în evidență. Mai râmâne un singur pas: tuş pe linia genelor superioară şi rimel pe gene.

Pentru ca machiajul să fie perfect, aplicaţi  o pudră, compactă sau liberă, iar mai apoi blushul pe pomeți pentru o culoare naturală și pentru a scoate în evidență machiajul ochilor.

Pare uşor la o primă vedere, dar pentru cele care au două mâini stângi, lucrurile se complică puţin. Dar cu perseverenţă, nimic nu e imposibil. Şi scuteşti să scoţi din buzunar câteva sute de lei, atât cât costă un machiaj profesionist.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: