AcasăDiverseTribut adus Ucrainei la Săptămâna Modei de la Paris!

Tribut adus Ucrainei la Săptămâna Modei de la Paris!

La tot mai multe evenimente organizate în lume în această perioadă se face referire la atacurile ce au loc în aceste zile în Ucraina. Nici Săptămâna Modei de la Paris nu a făcut excepţie. Cei care au adus un tribut Ucrainei şi au transmis gândurile lor de pace sunt cei de la faimoasa casă de modă Balmain. Aceştia, prin colecția de toamnă/iarnă prezentată în cadrul mareului eveniment de la Paris, au adus un omagiu Ucrainei şi au îndemnat la pace.

Directorul de creație al casei de modă Balmain, Olivier Rousteing, a pus în scenă un adevărat spectacol cu o colecţie care a avut ca temă războiul. „Suntem foarte conștienți că se întâmplă lucruri mai importante în lume astăzi. Este greu să te concentrezi la haine, atunci când asculţi cu inima grea cele mai recente știri. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către ucraineni. Suntem inspirați de demnitatea, rezistenţa şi devotamentul lor faţă de libertate.”

El a creat scuturi și veste rigide de un auriu strălucitor sau a folosit culori deschise, precum alb sau crem. Pe lângă dantelă sau alte detalii, Rousteing a folosit în creaţiile sale, metal și neopren punând astfel în evidenţă siluetele manechinelor. Colecţia prezentată a avut un succes extraordinar, publicul răsplatind show-ul cu urale şi aplauze. Printre invitații VIP din sală, s-a numărat şi Serena Williams.

Săptămâna Modei la Paris se desfăşoară între 28 februarie şi 8 martie. Ieri a fost a şasea zi când creatori celebrii şi-au prezentat colecţia de îmbrăcăminte pentru femei toamnă/iarnă 2022-2023. Publicul s-a delectat cu creaţiile caselor de modă Lanvin, Ester Manas, Rui, Anrealage, Vivienne Westwood, Hermes, Dice Kayek, Lecourt Mansion, Elie Saab, Rokh, Boyarovskaya şi Ann Demeulemeester.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: