AcasăActualitateTrei zodii care nu vor mai suferi şi vor cunoaşte dragostea luna...

Trei zodii care nu vor mai suferi şi vor cunoaşte dragostea luna aceasta!

Dacă te-ai săturat să suferi din dragoste şi te-ai întrebat cât o să mai dureze, află că astrele sunt benefice în această lună, pentru trei zodii. Dacă te numeri printre ele, profită la maxim. Acum este momentul ca apele să se liniştească, iar luminiţa iubirii de la capătul tunelului, începe să se zărească.

Berbec

Ceea ce îți zguduie cu adevărat lumea în această perioadă este faptul că comunicările par să fie fluide și fără nicio agresiune. Este bine pentru că ai nevoie serios de o pauză de la neînțelegerile inutile.

Destul e destul; secțiunea dramă și-a văzut ziua, iar acum este timpul să te muți în noul tău spațiu mental, unde simți că ești una cu totul.

În această lună atragi oamenii către tine pentru că se văd în tine.

Te simți deschis și pregătit pentru dragoste; frica de care te-ai ținut atât de strâns, se simte în sfârșit ca și cum se dizolvă. Pentru că te simți bine, oamenii din viața ta, în special cei pe care îi iubești sau cu care speri să fii, îți este plăcut să îi simţi în preajmă. Energia lui Jupiter funcționează bine asupra ta; te calmează și te entuziasmează de lucrurile pozitive care vor urma.

 

Fecioara

Ei bine, nu ești doar pe un val zilele astea în ceea ce privește dragostea și relația, Fecioară. Se pare că treci printr-un fel de criză de creștere; nu mai ești mulțumit doar să „fii într-o relație” – chiar vrei să participi la una. Cel în care te afli pare un loc grozav de început.

Există o mulțime de energie pozitivă care iese din pătratul lunii de tranzit Jupiter și recunoașteți că s-ar putea să fii râs la o astfel de idee în trecut.

Dar viața te-a învățat că nu poți să stai în negativitate, nu dacă vrei să ai o viață fericită alături de o altă ființă umană.

Ești norocos pentru că persoana cu care ești simte la fel; și ei sunt influențați de puternicul sentiment de optimism al lui Jupiter. Voi doi, împreună, veți putea face lucruri grozave acum că v-ați hotărât să faceți totul împreună. Pentru asta e nevoie de curaj și asta ai tu, Fecioară.

 

Balanţa

După cum pare, Balanță, tocmai ai trecut peste ceva semnificativ în viața ta. Acum se pare că în sfârșit puteți respira liber din nou. Acest lucru poate varia de la a trece peste o durere sentimentală sau a trece printr-o dependență; orice ar fi, cu luna în Jupiter ca motor astăzi, te vei simți destul de bine cu tine.

Și când te iubești pe tine însuți, deschizi ușa posibilității iubitoare.

Nu îți mai este frică de angajament și nici nu te îndepărtezi de iubire dacă ți se prezintă. Și, se pare că, cu siguranță, ți se va prezenta în timpul acestui tranzit. Este dragoste, sau este doar pasiune? Ei bine, un lucru este sigur: va trebui să profitați de această șansă și să aflați singur. Dacă vrei dragoste, Balanță, e aici pentru tine acum. Fii neînfricat și lasă-o să se întâmple.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: