AcasăRelațiiTrage linie şi analizează-ţi viaţa. Eşti mulţumit de rezultat?

Trage linie şi analizează-ţi viaţa. Eşti mulţumit de rezultat?

Aveţi sentimentul că viaţa voastră a devenit prea complicată şi stresantă? Tot mai des vă copleşeşte tot ce faceţi zi de zi, fie că vă organizaţi familia, că vă zbateţi să aveţi succes la locul de muncă sau să aveţi suficienţi bani. Dacă simţiţi toate astea, a venit timpul să vă gândiţi serios la motivele pentru care viaţa vi s-a complicat. De pildă, de ce aveţi atât de multe lucruri, de ce simţiţi în permanenţă nevoia de a câştiga mai mulţi bani, de ce nu sunteţi niciodată mulţumiţi….e momentul să vă simplificaţi viaţa.

Fiecare dintre noi avem nevoie să ducem viaţa cea mai bună cu putinţă, dar de cele mai multe ori suntem atât de prinşi în detaliile existenţei, încât nu ne mai ascultăm pe noi înşine. Analizează-ţi cu atenţie viaţa. Eşti înrobit de stilul tău de viaţă? Lucrezi mai mult doar ca să-ţi poţi permite o maşină scumpă? Te-ai înscris la o sală de sport dar nu ai niciodată timp să te duci pentru că eşti mereu la serviciu, câştigând bani ca să-ţi plăteşti abonamentul? Copiii tăi se bucură de toate activităţiile extraşcolare sau îi obligi să participe doar pentru că alte mame fac la fel?

Daca răspunsul la toate aceste întrebări este unul afirmativ, a venit momentul să schimbi ceva în viaţa ta. Să trăieşti mai mult şi să încetezi să mai fii în competiţie cu ceilalţi. Să îţi doreşti simplitatea şi să ai capacitatea de a te bucura mai mult de lucruri deosebite. Renunţă la obiceiul de a crede că trebuie să cheltuieşti bani pentru a te simţi bine. Încetineşte ritmul nebunesc şi ia-ţi un răgaz…s-ar putea să îţi placă!

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: