AcasăActualitateŢinute la modă în această iarnă

Ţinute la modă în această iarnă

Este greu să ţinem pasul cu noile tendinţe, dar nu imposibil. Mai ales în anotimpul rece când suntem tentate să optăm pentru confort şi căldură. De la tricot până la catifea, de la carouri până la culori închise, de la pălării şi fulare până la nelipsitul jeans…toate trebuie să fie asortate cu masca de protecţie. Norocul nostru este că reţele de socializare nu ne lasă la greu, iar atunci când stăm rău cu inspiraţia, este de ajuns un singur click.

Hainele de blană nu se demodează niciodată iar dacă alegi să le porţi în combinaţie cu un articol vestimentar din piele, atunci clar ai dat lovitura.

Articolul vestimentar care pare să nu se demodeze niciodată este capa. Adică acea pelerină cochetă care are menirea de a transforma o ținută simplă, într-una extrem de fashion.

Culorile la putere din această iarnă rămân tot vișiniu, maro, camel, verde oliv, bleumarin dar nu spunem nu nici unora mult mai aprinse sau de ce nu, unor combinaţii de culori mai îndrăzneţe.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: