AcasăActualitateSurpriză! Simpaticul Cosmin Seleși nu va mai prezenta emisiunea ”Te cunosc de...

Surpriză! Simpaticul Cosmin Seleși nu va mai prezenta emisiunea ”Te cunosc de undeva”! Vezi cine îi va lua locul!

Îndrăgitul cuplu de prezentatori format din Alina Pușcaș și Cosmin Seleși este deja istorie. Cei doi nu vor mai prezenta împreună cel de-al 17 lea sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Alături de Alina va prezenta, un fost concurent al emisiunii, cunoscut cântăreț: nimeni altul decât Pepe.

Zvonurile că simpaticul Cosmin Seleși a schimbat tabăra și s-a mutat la Pro Tv, se confirmă în sfârșit. După ce 16 sezoane a prezentat emisiunea ”Te cunosc de undeva” la Antena 1, de anul acesta, nu se știu motivele, a părăsit trustul și s-a mutat la concurență. Conducerea postului nu a stat prea mult pe gânduri și i-au găsit imediat înlocuitor. Pepe va forma echipă cu Alina Pușcaș și sunt hotărâți să facă show, mai ales că Pepe și din postura de concurent a făcut deliciul telespectatorilor.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: