AcasăActualitateSuferință mare pentru chef Florin Dumitrescu!

Suferință mare pentru chef Florin Dumitrescu!

Cunoscutul bucătar Florin Dumitrescu trece prin clipe grele, fiind nevoit să își înmormânteze socrul. Acesta a postat pe rețelele de socializare un mesaj în memoria celui care i-a fost ca un tată. „Bubu”, așa cum îl alintau toți cei din familie, a câștigat admirația tuturor prin felul său de a fi. „Socrul meu era un tip șmecher. Glumea mereu cu colegii mei Scărlatescu și Bontea. O să ne lipsească tuturor.”
Cunoscutul chef i-a făcut și o promisiune socrului său: că v-a avea grijă de fetele lui și de nepoate. „Credința mea m-a învățat că oamenii dragi nu mor, ei trăiesc veșnic iar Bubu mă asteaptă pe lumea cealaltă cu o sticlă de pălincă. Până când ne vom întâlni din nou, voi avea grijă de fetele și nepoatele lui. Este o onoare pentru mine să fac asta”.
Soția lui Florin Dumitrescu, Cristina, și arătat și ea suferința pentru pierderea suferită, printr-un mesaj în care a explicat ce i s-a întâmplat tatălui său: „Azi dimineață, tăticul meu bun a plecat spre Ceruri! În urma mai multor operații, organismul lui a cedat, dar nu înainte de a ne aștepta să ajungem la el. Îl priveam cu dragoste și neputință, încercând să găsesc orice ajutor pentru a-l face bine și a-l aduce acasă… El voia acasă! 😞”, a scris Cristina pe pagina sa de Instagram.
Mesajele de condoleanțe și regrete au curs pe paginile celor doi, atât prietenii cât și oameni de rând care îi admiră, dorind să le transmită gândurile și susținerea lor, în aceste clipe grele.
anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: