În sezonul estival, când căldura de afară ne toropeşte, tot ce ne dorim este să ne răcorim. Iar înghețată cremoasă, făcută în casă, este soluţia perfecta. Nu trebuie decât să urmaţi pașii simpli de mai jos.
Înghețata este super simplă, dar are un gust delicios. Tot ce aveți nevoie sunt bucăți de mango congelate, lapte de cocos și sirop de arțar. Şi gata înghețata. Ori de câte ori ai poftă de ceva dulce, scoți recipientul din congelator și te bucuri de gustul minunat. De asemenea, puteți personaliza această înghețată adăugând toppingurile preferate pentru a o face plină de culoare.
Ingrediente:
6 porții
500 ml lapte de cocos
2 căni tocate de cubulete mango congelat
1 linguriţă extract de vanilie
1/2 cană sirop de arțar
Mod de preparare:
Pasul 1 Turnați laptele de cocos într-un blender
Într-un blender, adaugă laptele de cocos, urmat de extractul de vanilie.
Pasul 2 Adăugați restul ingredientelor
Acum, adăugați siropul de arțar și cuburile/bucățile de mango congelate. Puteți ajusta cantitatea de sirop de arțar în funcție de preferința dvs. de dulce.
Pasul 3 Amestecați ingredientele
Amestecă toate ingredientele până obții un amestec omogen. Ar trebui să aibă o consistență groasă.
Pasul 4 Congelați amestecul
Acum, turnați amestecul într-un recipient și congelați-l pentru cel puțin 4-5 ore.