AcasăActualitateSezonul nou al emisiunii ”Imperiul Leilor” vine cu noi investitori

Sezonul nou al emisiunii ”Imperiul Leilor” vine cu noi investitori

Emisiunea care ne-a captat atenția încă de la debutul ei, revine la Pro Tv cu un nou sezon care se anunță a fi unul plin de surprize. Producătorii au venit chiar cu modificări în rândul investitorilor. Celor trei mai vechi, Dan Șucu, Cristina Bâtlan și Dragoș Petrescu, li se alătură, cu forțe proaspete, dr. Wargha Enayati și Sebastian Dobrincu.

Cine sunt cei doi noi lei?

Sebastian Dobrincu este cel mai tânăr dintre cei cinci, însă vârsta  nu l-a împiedicat să facă bani. Și nu puțini la număr. Acesta este este fondatorul Storyheap, o platformă recunoscută pe piața de digital-marketing și care are în portofoliu clienți din toată lumea. Sebastian a intrat în lumea software-ului în anul 2009,  când împlinise doar 11 ani, iar 6 ani mai târziu, s-a mutat în Statele Unite ale Americii.

”Sebastian ne-a uimit încă de la început, e atât de tânăr, dar cu foarte multă experiență. Pragmatismul căpătat lucrând în America se vede. E un tânăr curajos și exigent, iar în emisiune ne provoacă în toate felurile și asta îmi place.” a declarat Cristina Bâtlan, fondatoarea Musette.

Cel de-al doilea nou jurat este dr Wargha Enayati. El este fondatorul Rețelei Private Regina Maria si al Enayati Medical City, primul oraș medical din România. Provine dintr-o familie de origine iraniană, și are triplă cetățenie: Germană, Iraniană, Română. S-a dovedit a fi, pe lângă un medic de excepție și un foarte bun antreprenor.

Toți cei cinci jurați sunt puși pe fapte mari și ne promit un sezon de zile mari. ”Ne așteaptă un sezon extraordinar. Pot să vă spun deja că am întâlnit proiecte incredibile în emisiune. Se pare că în această pandemie oamenii au avut timp să creeze și au înțeles că trebuie să fii cu un pas înaintea tuturor. Din emisiunile trecute, pot să vă spun că eu am în derulare la momentul aacesta, două proiecte, unul cu produse de beauty cu etichetă curată, bio, iar altul cu colecții de bijuterii contemporane care se găsesc în magazinele mele.” a declarat Cristina Bâtlan.

Noul sezon ”Imperiul Leilor” va începe miercuri, 9 februarie, de la ora 21.30.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: