AcasăActualitateSemne că te place: cum să-ți dai seama dacă flirtează cu tine!

Semne că te place: cum să-ți dai seama dacă flirtează cu tine!

Când flirtezi cu o persoană, uneori poate fi greu să știi dacă este reciproc sau dacă ea este pur și simplu amabilă. Din fericire, există câteva semne că te place. De la atingeri persistente la tachinări, iată câteva semne că și ea este interesată de tine.

  1. Este foarte sensibilă cu tine.

Unul dintre cele mai puternice semne că te place este atingerea. Dacă cineva găsește o serie de scuze pentru a te atinge sau pentru a fi atins de tine, este un semnal foarte puternic că îi place compania ta. Acest lucru este valabil mai ales cu cât interacțiunea devine mai puțin formală, așa că dacă ea îţi atinge brațul, este bine, dacă îți scoate scame de pe jachetă, este mai bine și dacă te îmbrățișează prelungit, este grozav.

  1. Îți pune o mulțime de întrebări

Vrea să știe despre orice, de la animalul tău de companie din copilărie până la facultate?

Potrivit specialiştilor în relaţii, dacă vrei să flirtezi și să-l cunoști, cel mai simplu mod de a începe este doar să-i pui întrebări. E lesne de înţeles că dacă o femeie îi pune întrebări personale unui bărbat, este un semn grozav că și-ar dori să-l cunoască mai bine.

  1. Este atentă la hobby-urile tale

Dacă o persoană îți trimite în mod regulat mesaje, este unul dintre semnele că te place – mai ales dacă inițiază aceste sesiuni de mesaje la fel de mult ca tine și își completează mesajul cu emoji-uri distractive și cochete. Există puncte bonus suplimentare dacă aceste mesaje sunt întărite cu videoclipuri sau link-uri care se conectează la ceva ce vă place. Aceasta înseamnă că nu numai că se gândește la tine, ci și-a făcut timp să-și amintească ce îţi place.

  1. Acordă o atenție deosebită glumelor tale?

Se pare că cea mai dorită trăsătură a femeilor la un bărbat este simțul umorului: femeilor le plac bărbații care le fac să râdă. Interesant este că, că a găsi pe cineva amuzant nu este un lucru obiectiv. De fapt, este mai degrabă un simptom de atracție – dacă ești deja atras de cineva, îl vei găsi amuzant. Deci, dacă o femeie râde de glumele tale (chiar și de cele rele), ar putea fi un semm că eat e place.

  1. Te tachinează

Poate părea o tactică direct din terenul de joacă al școlii, dar nu doar copiii folosesc tachinări jucăușe pentru a demonstra că le place pe cineva. Teoria spune că tachinarea este o modalitate cu risc scăzut de a escalada intimitatea unei conversații. Așa că, rețineți: dacă o femeie te tachinează, sunt șanse să te placă.

  1. Învârte în mod constant o șuviță de păr sau se joacă cu un colier

Atracția prin limbajul corpului și prin semnalele non-verbale sunt des folosite de oameni pentru a-și telegrafia interesul. Unul dintre semnele unei femei că te place este dacă atrage atenția asupra zonelor delicate precum gâtul și umerii ei. Dacă își învârte părul sau se joacă cu un colier, ar putea fi o modalitate de a arăta (subconștient) faptul că se simte confortabil în prezența ta.

  1. Stă foarte aproape de tine când îţi vorbești

Flirtul în limbajul corpului femeilor implică mai mult decât părul lor. Există, de fapt, o serie de indicii fizice subtile care arată că este interesată de tine. Începe prin a te uita la degetele de la picioare: dacă o femeie te place, sunt șanse ca picioarele ei să fie îndreptate direct spre tine. Stă aproape de tine? Grozav! Experții spun că balonul nostru personal se întinde pe aproximativ 45 cm în jurul nostru și că, dacă cineva rămâne în acest spațiu, ar putea sugera că este interesat!

  1. Înlătură barierele fizice dintre voi

Unul dintre cele mai neobișnuite semne de atracție este îndepărtarea barierelor (fizice). Teoria spune că cineva care nu este sigur de o altă persoană va pune subconștient o „barieră” simbolică între ei, cum ar fi o poșetă sau o ceașcă de cafea. Dacă nu există nicio barieră – dacă, de exemplu, femeia cu care vorbești își mută ceașca într-o parte sau își pune poșeta pe podea, atunci ar putea fi un semnal că este gata să-ți deschidă viața.

  1. Adesea vezi că tastează (apoi șterge) un mesaj

Majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri ştiu despre ce vorbim. Trimiteți mesaje cuiva și, de fiecare dată, trei puncte apar și dispar înainte ca mesajul acestuia să ajungă în sfârșit. Principiul este același: dacă îi ia îngrozitor de mult timp să compună mesaje drăguțe, este foarte probabil pentru că dorește ca acestea să fie perfecte. Și acesta este un semn grozav că te place.

  1. Este deschisă la ideea unei prime întâlniri. Spune da imediat când sugerezi să ieșiţi împreună?

Semnalele de mai sus sunt grozave ca un indicator general că o femeie îți place. Cu toate acestea, este, de asemenea, vital să ne amintim că toate femeile sunt diferite și că, prin urmare, nu poate exista niciodată o listă 100% definitivă de semne că te place. Pentru a ști cu adevărat adevărul, trebuie să fii curajos și să o întrebi direct să iasă cu tine. Dacă ea spune da fericită și rapid, atunci este un semn grozav că sentimentele ei sunt reciproce.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: