AcasăFrumusețeSecretul Andreei Esca pentru o siluetă perfectă!

Secretul Andreei Esca pentru o siluetă perfectă!

Cunoscuta prezentatoare de ştiri, Andreea Esca, se poate lăuda la cei 49 de ani, de un corp de adolescentă. Pe lângă faptul că este foarte atentă la alimentaţie, aceasta a descoperit o metodă de exerciţii fizice care presupune mişcări controlate pentru activarea trupului şi minţii. Mai exact, Pilates. Andreea s-a îndrăgostit efectiv de aparatele de Pilates, aşa că merge la sală chiar şi de trei ori pe săptămână. Aceasta a postat pe Instagram câteva cadre din timpul şedinţelor de Pilates, acest lucru atrăgând mesaje care mai de care mai haioase, de la fani. “Eşti varianta feminină a omului păianjen” sau “te pregăteşti pentru Survivor” sau “ne aminteşti de copilărie când ne căţăram pe bara de bătut covoare”.

Prezentatoarea de la Pro Tv face Pilates de aproape trei ani de zile şi se arată încântată de acest sport, mai ales că, spune ea, coprpul său nu a arătat niciodată aşa tonifiat. “Am practicat o mulţime de sporturi de-a lungul vremii dar cred că Pilates mi se potriveşte cel mai bine. Îmi tonifiază fiecare muşchi în parte, fără să îmi pună în pericol spatele. Mă simt extraordinar şi nu există prieten care să nu îmi laude forma fizică” a spus prezentatoarea.

Andreea Esca a optat şi pentru un instructor personal care o ajută să execute mişcările corect şi îi pregăteşte un antrenament adaptat înălţimii, greutăţii dar şi flexibilităţii acesteia. Pilates este cea mai eficientă metodă de remodelare corporală. Pe lângă îmbunătăţirea condiţiei fizice, aparatelele de Pilates ajută şi la relaxare şi la înlăturarea stresului acumulat peste zi.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: