AcasăActualitateSărbătorita zilei: Jennifer Aniston! Vezi cum arată vedeta la 53 de ani!

Sărbătorita zilei: Jennifer Aniston! Vezi cum arată vedeta la 53 de ani!

Jennifer Aniston împlineşte astăzi vârsta de 53 de ani. Pentru unii trecerea de 50 de ani înseamnă, poate, bătrâneţe. Pentru cunoscuta actriţă însă, este doar un număr. Aceasta a declarat în nenumărate rânduri că nu acordă o importanţă prea mare vârstei din buletin şi că se simte mereu tânără. Vedem şi noi asta cu ochiul liber, mai ales că, din filmările şi fotografiile postate de vedetă pe reţelele de socializare, reiese că ea arată mai bine ca oricând.

La ce “trucuri” apelează vedeta pentru a fi mereu tânără

Unul dintre obiceiurile actriţei, de la care nu se abate în nicio dimineaţă, este pasiunea pentru smoothie-urile din fructe. Ea adaugă şi suplimente alimentare din gama Vital Proteins, a cărei imagini a devenit de curând. Se pare că vedeta preferă să folosească destul de des Collagen Creamer, despre care aflăm că „susţine sănătatea pielii, a părului şi unghiilor”, lucru dovedit chiar pe faţa vedetei, unde nu se observă niciun rid, în afară de cele de expresie.

Pentru tenul său fără cusur, vedeta a găsit şi o explicaţie. Aceasta pune totul pe baza rădăcinilor sale, explicând într-un interviu că seamănă extrem de mult cu tatăl său, de origine greacă, care la aproape 90 de ani, se poate lăuda cu un ten fără riduri.

Actriţa este şi o împătimită a sportului, preferând cel mai des jogging, pilates sau yoga. Momentele de mişcare din fiecare zi au ajutat-o să îşi păstreze silueta şi formele de invidiat.

În ce film o vom revedea anul acesta

Deşi publicul din România o cunoaşte cel mai bine pe Jennifer Aniston din celebrul serial ”Prietenii tăi”, actriţa s-a remarcat în mai multe comedii. Una dintre acestea este “Vacanţă criminală” în care a jucat alături de actorul Adam Sandler.

Se pare că actriţa a început deja filmările la partea a doua a savuroasei comedii. Jennifer Aniston a mai jucat alături de Adam Sandler şi în comedia “Nevastă de împrumut” şi se pare că adoră să joace împreună, fiind buni prieteni şi în spatele camerelor de filmat.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: