AcasăActualitateSărbătorile au trecut, începe aglomeraţia în trafic! Turiştii se întorc acasă, bară...

Sărbătorile au trecut, începe aglomeraţia în trafic! Turiştii se întorc acasă, bară la bară!

Ca de fiecare dată, după o sărbătoare mare, când mii de turişii petrec fie la munte, fie la mare, apar cozile de maşini.

Centrul infotrafic a făcut cunoscut faptul că astăzi, încă de dimineaţă, traficul s-a aglomerat pe DN 1 Ploiești – Brașov, astfel că s-a format coloană de la ieșirea din Predeal către centrul stațiunii Bușteni (tronsonul kilometric 139 – 132), pe sensul de mers către Capitală, precum și pe raza localității Comarnic (tronsonul kilometric 109 – 107), județul Prahova, pe același sens.

“Recomandăm conducătorilor auto să sporească atenția la volan și să nu se angajeze în depășirea coloanelor formate. Luați în considerare folosirea rutelor alternative, respectiv DN 1A Brașov – Cheia –  Ploiești sau DN 73 Râșnov  – Bran – Câmpulung.” atenţionează oamenii legii.

De asemenea, sunt semnalate valori ridicate de trafic pe sensul către Sibiu al DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, pe raza stațiunilor Călimănești și Căciulata, județul Vâlcea.

Cum şi la mare, foarte mulţi turişti au petrecut Sărbătorile Pascale, se aşteaptă ca şi pe A2 București-Constanța, traficul rutier să se aglomereze. Aici a avut loc un eveniment rutier la kilometrul 12, pe sensul către București, în zona localității Glina, județul Ilfov, traficul rutier fiind restricționat pe prima bandă. Urmare a acestui eveniment, valorile de trafic fiind în creștere pe sensul către Centura Capitalei.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: