AcasăActualitateSăptămâna 31 ianuarie - 6 februarie

Săptămâna 31 ianuarie – 6 februarie

Horoscop Berbec

Pentru berbeci se anunță a fi o săptâmână de contemplare. Vor cădea deseori pe gânduri, care de multe ori se arată a fi negative. Vor depăși cu greu aceste episoade, însă, chiar dacă nu știu, beneficiază de o forță interioară care îi va ajuta să se pună din nou pe picioare.

Horoscop Taur

Pentru nativii taur urmează o săptămână de foc, cu petreceri și întâlniri cu prietenii. Simt nevoia de a fi mereu înconjurați de cei din anturajul lor. Mai mult, un proiect demarat cu mai mult timp în urmă, începe să prindă contur, așa că nativii taur par a fi norocoșii horoscopului în această perioadă.

Horoscop Gemeni

Gemenii au parte de zile cu reușite pe plan profesional. Sunt din ce în ce mai apreciați de către șefi, însă asta le atrage și foarte multe antipatii. Pentru că acordă prea mare atenție serviciului, ar putea avea și ceva problem în relația de cuplu. Una calda, alta rece pentru gemeni, în această săptămână.

Horoscop Rac

Racii participă la evenimente din care râmân cu un bagaj de cunoștințe care pe viitor îi vor ajuta în diferite situații. Își fac și planuri de viitor, mai ales că apare în viața lor o oportunitate de care vor profita din plin. Pe plan sentimental, nu este o perioadă tocmai bună pentru ei.

Horoscop Leu

Leii reușesc tot ce își propun. Cei care activează în zona antreprenoriatului, trebuie să știe că e perioada cea mai bună să încheie afacerea vieții lor. Partenerii, atât cei de afaceri, cât și cei de cuplu, se arată extrem de mulțumiți de ei și sunt hotărâți își facă planuri și mai serioase de viitor.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt puse în situația de a face mai multe compromisuri pentru a reuși atât pe plan profesional cât și sentimental. După lungi frământări, vor reuși totuși să cântărească și să diferențieze binele de rău. Sunt persoane cu capul pe umeri și vor lua cele mai bune decizii.

Horoscop Balanță

Balanțele dau dovadă în această perioadă de multă energie la locul de muncă. Însă ce nu simt ei, este că se suprasolicită și asta le poate afecta starea de sănătate. Mai mare atenție în această zonă, mai ales că ei sunt printre sensibilii horoscopului, la capitolul sănătate.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se bucură de momente frumoase în viața de cuplu. Nativii își exprimă afecțiunea cu atâta ușurință încât asta ar putea uneori să îi sperie pe partenerii de cuplu. Pe plan profesional urmează o săptămână de luat decizii, care uneori nu sunt prntre cele mai bune.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au parte de multe neînțelegeri în familie și reușesc cu greu să le depășească. Starea de spirit nu este una tocmai bună, asta afectându-le și productivitatea la serviciu. Cu greu găsesc soluții de a liniști apele.

Horoscop Capricorn

Capricornii se bucură de reușite în tot ce își propun. Găsesc sprijin din partea apropiaților și li se întorc faptele bune făcute altora. A venit timpul să culeagă roadele comportamentului lor frumos față de apropiați, colegi de serviciu sau parteneri.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii trebuie să acorde o mai mare atenție cheltuielilor. Deși momentan nu simt, pe viitor faptul că sunt mână largă, ar putea să îi coste. Pe plan sentimental au parte de un conflict cu partenerul de viață, care se pare că nu va avea urmări tocmai fericite.

Horoscop Pești

Peștii se dovedesc a fi prea plini de ei și asta o să-I coste. Sunt invidiați de mulți iar relațiile la serviciu nu sunt printre cele mai bune. Deși sunt persoane cărora le reușește tot ce își propun,ăn această perioadă parcă sunt urmăriți de ghinion.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: