AcasăActualitateSalată cremoasă de paste cu somon afumat fierbinte și legume proaspete de...

Salată cremoasă de paste cu somon afumat fierbinte și legume proaspete de primăvară!

Această reţetă de paste cu somon și mazăre este rapidă și simplu de preparat – aveți nevoie doar de 25 de minute pentru a o pregăti. Fundițele farfalle și legumele sunt calde și vor încălzi sosul când îl adăugați. Servit astfel, este un fel de mâncare minunat pentru cină. Cu toate acestea, dacă doriți să-l pregătiți în avans, îl puteți servi rece ca opțiune gustoasă de prânz. O porție are doar 498 de calorii, ceea ce o face una dintre rețetele noastre grozave de paste sănătoase.

Ingrediente

400 g paste farfalle

100 g vârfuri de sparanghel, tăiate în bucăți de 2 cm

100 g mazăre congelată

3 linguri maioneză

1 lingura de marar tocat marunt

100 g iaurt natural cu conținut scăzut de grăsimi

150 g somon afumat

Salata de rucola, pentru servit

Mod de preparare

Fierbeţi pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, adăugând sparanghelul și mazărea cu trei minute înainte de sfârșit. Le scurgeţi. Între timp într-un castron mare amestecam maioneza cu mararul si iaurtul. Se amestecă pastele scurse, sparanghelul și mazărea în amestecul de cremă de salată cu somonul afumat fierbinte, se condimentează și se servește cu o salată de rucola.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: