Această reţetă de paste cu somon și mazăre este rapidă și simplu de preparat – aveți nevoie doar de 25 de minute pentru a o pregăti. Fundițele farfalle și legumele sunt calde și vor încălzi sosul când îl adăugați. Servit astfel, este un fel de mâncare minunat pentru cină. Cu toate acestea, dacă doriți să-l pregătiți în avans, îl puteți servi rece ca opțiune gustoasă de prânz. O porție are doar 498 de calorii, ceea ce o face una dintre rețetele noastre grozave de paste sănătoase.
Ingrediente
400 g paste farfalle
100 g vârfuri de sparanghel, tăiate în bucăți de 2 cm
100 g mazăre congelată
3 linguri maioneză
1 lingura de marar tocat marunt
100 g iaurt natural cu conținut scăzut de grăsimi
150 g somon afumat
Salata de rucola, pentru servit
Mod de preparare
Fierbeţi pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, adăugând sparanghelul și mazărea cu trei minute înainte de sfârșit. Le scurgeţi. Între timp într-un castron mare amestecam maioneza cu mararul si iaurtul. Se amestecă pastele scurse, sparanghelul și mazărea în amestecul de cremă de salată cu somonul afumat fierbinte, se condimentează și se servește cu o salată de rucola.