AcasăActualitateRihanna, o gravidă cu stil sau nu?

Rihanna, o gravidă cu stil sau nu?

Că Rihanna este însărcinată, nu mai este un secret pentru nimeni. Încă de la sfârşitul lunii ianuarie, cunoscuta cântăreaţă a surprins pe toată lumea când a postat pe reţelele de socializare fotografii cu ea însărcinată. Surpriza a fost cu atât mai mare, cu cât fanii au sesizat că este o sarcină destul de avansată, artista urmând ca în câteva luni să nască primul său copil. Nu subiectul sarcinii a iscat controverse, ci stilul vestimentar adoptat de Rihanna pe perioada sarcinii. Se ştie că artista a avut mereu un stil mai excentric, adoptând în ultimii ani, mai degrabă look-uri de “bad girl”. Stilul vestimentar al Rihannei, pe perioada sarcinii, este însă îndelung discutat pe reţelele de socializare, în emisiuni sau în diferite reviste de modă.

Dacă stiliştii o felicită pentru modul în care a optat să îşi pună sarcina în evidenţă, oamenilor de rând le este un pic mai greu să-i înţeleagă stilul. Mesaje precum: “să îşi acopere totuşi burtica” sau “cum să îmbraci haină de iarnă, iar burta să o laşi afară” au circulat în această perioadă pe reţelele de socializare. Cert este că, artista nu se sfieşte să se afişeze în haine care îi lasă la vedere burtica de gravidă şi adoptă un stil, poate, neînţeles de multă lume.

Artista în vârstă de 33 de ani este însărcinată cu iubitul ei, ASAP Rocky şi din declaraţiile celor doi, este un copil dorit şi aşteptat de ambii părinţi cu sufletul la gură. Rihanna este una dintre cele mai iubite artiste din industria muzicii pop şi se pare că şi una dintre cele mai bogate. Cunoscuta cântăreaţă a ajuns la o avere de 1,7 miliarde de dolari, bani strânşi din muzică dar şi din afacerile cu lenjerie intima şi cosmetice.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: