AcasăRețeteRețetă de post: Pastă de năut cu avocado

Rețetă de post: Pastă de năut cu avocado

Pentru cei care obișnuiesc să țină postul, diversificarea rețetelor a fost mereu o problemă. Mai complicat este cu rețetele pentru micul dejun. Dacă în mod normal o omletă, brânza sau mezelurile te salvau rapid, în post e un pic mai complicat. Și pentru a evita pateurile vegetale din comerț care nu știm niciodată ce conțin, ne-am gândit să venim cu o rețetă de pastă facută în casă: pasta de năut și avocado.

Ingrediente:

  • 100 grame năut din conservă
  • O jumătate de avocado
  • Usturoi granulat
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare:

Se pune năutul, câteva lingurițe din zeama din conserva și avocado în blender și se pasează până obținem o pastă fină. Se adaugă piperul și usturoiul granulat dupa gustul fiecăruia. Pasta obținută poate fi păstrată mai multe zile în frigider într-un borcan. Se recomandă să se servească cu pâine prăjită.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: