Dacă eşti mare fan fructe de mare, însă singurele reţete după care te-ai lins pe degete sunt cele servite la restaurante de top, află că poţi aduce restaurantul la tine acasă. Nu chiar tot, dar măcar farfuria cu creveţi cu unt şi pătrunjel. Pentru început ai nevoie de o pungă cu creveţi congelaţi.
Pentru două porţii avem nevoie de:
- 500 de grame de creveţi congelaţi;
- 50 de grame de unt;
- Suc de lămâie
- Sare
- Pătrunjel
Se încinge bine untul într-o tigaie, se pun creveţii decongelaţi, se călesc 3-4 minute, însă amestecând continuu pentru a nu se lipi. După ce s-au rumenit uniform, se asezonează cu sare şi sucul de la lămâie şi se stinge focul. Presărăm la final frunzele de pătrunjel şi iată cât de simplu. Nu-i aşa că au ieşit mai buni decât la restaurant? Cu singuranţă şi mai ieftiniJ