AcasăActualitateReţeta care te transformă în chef: Creveţi cu unt şi pătrunjel

Reţeta care te transformă în chef: Creveţi cu unt şi pătrunjel

Dacă eşti mare fan fructe de mare, însă singurele reţete după care te-ai lins pe degete sunt cele servite la restaurante de top, află că poţi aduce restaurantul la tine acasă. Nu chiar tot, dar măcar farfuria cu creveţi cu unt şi pătrunjel. Pentru început ai nevoie de o pungă cu creveţi congelaţi.

Pentru două porţii avem nevoie de:

  • 500 de grame de creveţi congelaţi;
  • 50 de grame de unt;
  • Suc de lămâie
  • Sare
  • Pătrunjel

Se încinge bine untul într-o tigaie, se pun creveţii decongelaţi, se călesc 3-4 minute, însă amestecând continuu pentru a nu se lipi. După ce s-au rumenit uniform, se asezonează cu sare şi sucul de la lămâie şi se stinge focul. Presărăm la final frunzele de pătrunjel şi iată cât de simplu. Nu-i aşa că au ieşit mai buni decât la restaurant?  Cu singuranţă şi mai ieftiniJ

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: