AcasăActualitateRecunoşti fetiţa din imagini? Astăzi este o mare vedetă din România!

Recunoşti fetiţa din imagini? Astăzi este o mare vedetă din România!

Fetiţa din fotografii, care zâmbeşte atât de inocent şi gingaş, este nimeni alta decât cunoscuta cântăreaţă, Delia. Aceasta a postat câteva fotografii pe Instagram, din copilăria ei dar şi din adolescenţă.

Fanii au reacţionat imediat şi i-au transmis vedetei mesajele lor de apreciere. Mulţi s-au declarat uimiţi de tranformarea ei, în timp ce alţii au constatat că vedeta nu s-a schimbat atât de mult.

Delia Matache, cunoscută sub numele de scenă Delia, este o vedetă completă. ea este atât cântăreaţă, cât şi compozitoare, dansatoare, vedetă de televiziune și jurată în cadrul show-ului de televiziune X Factor România și a emisiunii iUmor. În perioada 1999-2003 a făcut parte din formația N&D, iar alături de partenerul de scenă a scos 4 albume, cunoscând astfel succesul la nivel național. După anul 2003 a continuat în cariera solo, dar asta nu a facut-o să se bucure de un succes şi mai mare.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: