AcasăActualitateReacție acidă a lui Răzvan Fodor după ce soția sa a fost...

Reacție acidă a lui Răzvan Fodor după ce soția sa a fost implicată într-un scandal de presă!

În urmă cu zece zile o publicație din România făcea publice câteva fotografii în care Irina Fodor era surprinsă intrând în casa lui Ștefan Bănică Jr., cel cu care prezintă împreună emisiunea Dancing on Ice, pe Antena 1! Articolul era scris în așa fel încât se insinua faptul că cei doi s-ar vedea pe furiș, având o relație. Și asta nu este tot. Publicația respectivă a făcut o adevărată telenovelă din acest subiect, lucru care l-a înfuriat la culme pe Răzvan Fodor.

Acesta a simțit nevoia să clarifice tot ce s-a întâmplat și le-a atras atenția ziariștilor, în stilul caracteristic, că nu este frumos să denaturezi adevărul. ”Era frumos ca cei care au realizat pozele să le publice întregi, să nu taie din ele astfel încât să pară că Irina intra singură în casa lui Ștefan. Era acolo și Lavinia și alți oameni din echipa emisiunii. Știu cum se face presa, înțeleg articole de genul acesta din tabloide, dar frumos ar fi fost să ne sune și pe noi cineva, să ne ceară un punct de vedere. Mă doare că Irina a fost târâtă într-un astfel de scandal. Nu merită. E dureros și că fetița noastră va citi așa ceva și nu voi ști cum să îi explic astfel de minciuni.” a postat Răzvan Fodor pe pagina sa de Instagram.

Și Irina a explicat care a fost de fapt realitatea din ziua respectivă. Ea a postat mesajul prin care echipa emisiunii i-a convocat pe ea și pe ceilalți colegi, acasă la Ștefan Bănică Jr.

Cuplul Răzvan și Irina Fodor sunt împreună de 14 ani și se numără printre cuplurile trainice din showbiz-ul autohton.

 

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: