AcasăActualitatePuya, prins drogat la volan!

Puya, prins drogat la volan!

Obiceiurile proaste se iau. Cunoscutul cântăreţ Puya a fost prins drogat în timp ce se afla în trafic. Acesta a fost oprit la un control de rutină în zona Dorobanţi. În timp ce testul de alcool a ieşit negativ, testul de droguri a indicat consumul de cocaină.

Puya, pe numele real Dragoș Gărdescu, a fost dus imediat la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se preleva mai multe probe.

„La data de 27 aprilie a acestui an, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona sectorului 1, au oprit pentru control un vehicul condus de un bărbat. În urma verificării documentelor cerute de lege, polițiștii au efectuat o testare prealabilă a șoferului cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența substanțelor psihoactive în organism. În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru recoltarea de probe biologice, iar în cauză s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 Cod penal. Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigare a Criminalității Rutiere al Brigăzii Rutiere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, se arată într-un comunicat al poliției.

Între timp rapperul a rămas şi fără permisul de conducere. Numele acestuia a fost în repetate rânduri legat de lumea drogurilor în special din cauza asocierii cu colegul de trupă, Şişu, care a fost în anul 2010 condamnat la închisoare pentru consum şi trafic de droguri.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: