AcasăActualitatePrimele măsuri din cauza crizei de combustibil!

Primele măsuri din cauza crizei de combustibil!

Guvernul din Sri Lanka le-a cerut astăzi angajaţilor din sectorul public să lucreze de acasă timp de două săptămâni din cauza crizei combustibililor. Poporul srilankez se confruntă cu cele mai grave tulburări financiare din ultimele şapte decenii.

Sri Lanka depune eforturi supraomeneşti să găsească valută străină pentru a plăti importurile de combustibil de care are nevoie cu disperare, iar stocul existent de benzină şi motorină se estimează că se va epuiza în câteva zile.

Specialiştii spun că o combinaţie între proasta guvernare şi pandemia COVID-19 a împins această ţară de 22 de milioane de locuitori în cea mai gravă criză economică de la obţinerea independenţei faţă de Marea Britanie, în 1948.

Stocurile de combustibil ale statului Sri Lanka, aflat de mai multe luni într-o criza economică și financiară majoră, vor mai dura doar cinci zile, a anunțat ministerul energiei din această țară, joi, relatează Reuters. Sri Lanka așteaptă confirmarea pentru un credit de 500 de milioane de dolari pe care ar urma să-l primească din partea Indiei.

Lipsa cronică de combustibil s-a înrăutățit în această săptămână, iar cozi kilometrice s-au format la benzinării din toată țara, ceea ce a reaprins proteste sporadice.

Sri Lanka nu poate să plătească 725 de milioane de dolari în datorii către distribuitori și încearcă cu dificulrate să obțină noi linii de credit pentru livrări viitoare.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: