AcasăActualitatePreședintele Zelensky, personaj într-o carte de benzi desenate!

Președintele Zelensky, personaj într-o carte de benzi desenate!

Povestea de viață a președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky – de la comedian la lider în timp de război – a fost transpusă într-un roman grafic în cea mai recentă biografie a TidalWave Comics, Political Power: Volodymyr Zelensky.

Cartea de benzi desenate de 22 de pagini, care urmează să fie lansată vineri, spune povestea modului în care Zelensky, care a jucat odată un președinte fictiv într-o emisiune TV, a ajuns la putere în 2019, promițând că va pune capăt unui război cu separatiștii susținuți de Moscova. Scriitorul îşi începe cartea cu faptul că Volodymyr Zelensky nu avea experiență politică când a preluat funcția de președinte al țării. „Cine este el? Ce îl face să câştige? De ce este liderul potrivit pentru Ucraina în acest moment? Acestea sunt lucrurile despre care eram curios când am început cercetarea”, a spus scriitorul Michael Frizell.

Artistul, Pablo Martinena,care a desenat și biografii despre David Beckham, Nelson Mandela și Donald Trump, şi-a pus şi de această data amprenta pe desenele din această carte.

Deşi încă nu a apărut pe piaţă, se anunţă deja un succes răsunător în întreaga lume. O parte din veniturile vânzării va fi donată Crucii Roșii Internaționale.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: