AcasăActualitatePrăjitură cu piure de castane

Prăjitură cu piure de castane

Ingrediente (8 porții)

200 g caise confiate
200 g migdale
800 g piure de castane
200 g zahăr
200 g ciocolată
4 albușuri
1 lămâie
2 banane

 

Mod de preparare

Se bat albușurile spumă. Se adaugă zahărul și sucul de lămâie. Se bat până se întăresc din nou, iar apoi se amestecă continuu 10 minute pe baie de abur. Se pune compoziția într-un pos și se pun grămăjoare de bezea într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coc 30 minute la foc mic.

Caisele confiate se pasează în blender împreună cu migdalele pisate. Se scoate compoziția obținuta și se pune pe un platou. Se modelează o bază rotundă. Pe acest strat se întinde piureul de castane. Se ornează cu bezele, rondele de banane și ciocolată rasă.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: