AcasăActualitatePână ne omoară bombele nucleare...Vezi ce le reproşează Dan Negru autorităţilor!

Până ne omoară bombele nucleare…Vezi ce le reproşează Dan Negru autorităţilor!

Cunoscutul prezentator de televiziune, Dan Negru, nu se sfieşte să le atragă atenţia autorităţilor când greşesc. În ultima perioadă, astfel de postări în care le reproşează modul în care conduc ţara, sunt tot mai dese pe paginile de socializare ale vedetei. În această dimineaţă, aflat în apropiere de localitatea Deva, Dan Negru s-a fotografiat pe autostrada A1, acolo unde lucrările au stagnat de ceva timp. Prezentatorul Tv şi-a expus nemulţumirea faţă de indolenţa şi nepriceperea celor care au frâiele ţării.

“Acesta este locul unde se împotmolesc şi tancurile. Aici se termină autostrada..Până să ne omoare bombele nucleare, ne omoară bombardierii noştri. România a avut şi anul trecut cel mai mare număr de morţi în accidente rutiere, din Europa. De ani de zile e aşa. Neputincioşi. Sau rău-voitori. 30 de km de autostrada s-au construit anul trecut.”

Vedeta de televiziune şi-a încheiat postarea cu un citat al marelui scriitor şi journalist George Orwell: “Un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice.”

Postarea lui Dan Negru a strâns câteva mii de like-uri în doar câteva minute, semn că şi românii îi susţin vorbele şi astfel îşi arată şi ei dezacordul faţă de autorităţi.

Autostrada A1 începe în Bucureşti şi asigură ieşirea spre graniţa cu Ungaria la Nădlac, trecând prin Piteşti, Sibiu, Deva, Timişoara şi Arad. Anul trecut au început lucrările la tronsonul cu numărul 5 Piteşti-Sibiu pe o lungime de 30 de kilometri.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: