AcasăActualitatePână când pot fi folosite documentele expirate în timpul stării de alertă?...

Până când pot fi folosite documentele expirate în timpul stării de alertă? Termenul se apropie de final!

Dacă te numeri printre cei cărora le-au expirat documentele în timpul stării de alertă, trebuie să știi că termenul de 90 de zile în care acestea pot fi folosite este pe cale să expire.

În perioada stării de alertă, românii au avut posibilitatea să folosească în continuare documentele expirate. Această măsură a fost luată pentru a se evita aglomerația de la ghişee și astfel să se reducă riscul de răspândire a noului coronavirus.

Cum la data de 9 martie, starea de alertă a fost ridicată, românii aflaţi într-o astfel de situaţie trebuie să ştie că termenul limită până la care pot fi folosite aceste acte este 6 iunie 2022. În acest context, toți cei care au documente expirate în timpul stării de alertă trebuie să se adreseze autorităților pentru schimbarea acestora. Fie că este vorba despre cartea de identitate, paşaportul, permisul de conducere sau orice alte documente, dacă sunt expirate, acestea nu vor mai putea fi folosite începând cu data de 6 iunie 2022.

Deşi multe persoane şi-au preschimbat aceste documente expirate, în termenul de 90 de zile, sunt însă mulţi care au lăsat pe ultima sută de metri acest lucru. Tocmai de aceea autorităţile se aşteaptă la aglomeraţie în aceste zile şi recomandă tuturor să se programeze înainte pe site-urile instituţiilor.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: